Ahmet Deda, Denizlispor Kongresi Öncesi Sordu, Kolejin Parası Ne Oldu?

Ahmet Deda, Denizlispor Kongresi Öncesi Sordu, Kolejin Parası Ne Oldu?
Yayınlama: 28.09.2018
A+
A-

Denizlispor’da yaşanan maddi sıkıntıların sonunda kongre süreci yaşanırken gazeteci Ahmet Deda sosyal medya üzerinden yaptığı bir paylaşımla Denizlispor’un satılan kolejinden gelen paranın akıbetini sordu.

Denizlispor Başkanı Mustafa Üstek maddi sıkıntılar ve sağlık sorunları nedeniyle Altınordu deplasmanında alınan mağlubiyetin ardından kongre kararı aldı. 20 Eylül’de çoğunluk sağlanamadığı için gerçekleşmeyen kongre 28 Eylül’de (bugün) gerçekleşecek.

KOLEJ PARASINA NE OLDU?

Yenilenen yönetim kadrosu ile Mustafa Üstek’in tekrar başkan seçilmesi beklenen kongrede yeni yönetimin kulübe maddi sıkıntıları ortadan kaldıracak para akışı sağlaması hedefleniyor. Maddi sıkıntıların yıllardır sorun olduğu Denizlispor’da, Denizlispor Koleji’nin satışından gelen paranın akıbetinin ne olduğu konusunda ise akıllarda soru işareti var.

AHMET DEDA SORDU

Gazeteci Ahmet Deda bugün yaptığı paylaşımda şu sözlere yer verdi;”1978 yılından beri ekonomik sıkıntı çeken DENİZLİSPOR bu gün kongreye gidiyor.Mevzu ekonomik.Peki bu kulübün bir okulu vardı? Ne oldiii.Neden hep her dönem krizde?Bir bilen var mı? Çözüm ne olmalı? Bu kongrede köklü çözümler konuşulmalı ve hasta ya ayağa kalkmalı yada fiş çekilmeli.Ya karakapli defter çöpe atılmalı yada açıp bakılmalı.Ne dediniz..?Biz kongredeyiz.”dedi.

Ahmet Deda’nın bu konu ile alakalı Abdülkadir Uslu ile gerçekleştirdiği röportajı sizlerle paylaşıyoruz.Videonun 25’nci dakikasından itibaren Denizlispor masaya yatırılıyor.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.