Altınordu’dan Fenerbahçe İddialarına Yanıt  

  Altınordu’dan Fenerbahçe İddialarına Yanıt  
Yayınlama: 17.09.2018
A+
A-

Fenerbahçe Sportif Direktörü Damien Comolli’nin alt liglerden bir takım alabiliriz açıklamasının ardından gazeteci Serdar Ali Çelikler’den Altınordu iddiası gelmişti.

Bu sezonun bitmesi ile birlikte TFF’nin aldığı U21 liglerinin kaldırılması kararının ardından Fenerbahçe Spor Kulübü Sportif Direktörü Damien Comolli’nin alt liglerden kulüp alabiliriz açıklaması gelmiştir. Dün akşam bir televizyon programında gazeteci Serdar Ali Çelikler’in Fenerbahçe’nin bu satın alma hedefi doğrultusunda İzmir’in altyapı alanında son yıllarda ön plana çıkan kulübü Altınordu’yu satın alacağını iddia etti. Transfer sezonunda çok iyi ikili ilişkiler kuran iki kulübün bu yöntem ile tek çatı altında toplanması iddiası hakkında Altınordu kulübü resmi internet sitesinden açıklama yaptı.

Fenerbahçe’nin Altınordu’yu satın alacağı yönündeki iddialara yanıt veren Altınordu Başkanı Seyit Mehmet Özkan, “2.5 ay önce Barış ve Berke’nin transferleri için bir araya geldiğimiz Comolli, bu transferlerin görüşmesi bittikten sonra başka kulüpler için çok cazip görünebilecek bir teklif yaptı. Fenerbahçe’nin transfer edeceği genç oyuncuları pişirmek üzere, bir alt ligde oynayan Altınordu’nun ilk 11’nin 4 pozisyonunu kiralama teklifi getirdi” dedi.

Comolli ile yaptıkları görüşmenin detaylarını da anlatan Özkan, “Biz, Altınordu vizyonu ile uyuşmadığı için bu teklifi kabul etmedik. Kendilerine başka bir kulübü kökünden satın almalarını tavsiye etik. Hatta 2 kulüp ismi de önerdik” diye konuştu.

Kaynak: İHA Egeyön Haber Merkezi

 

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.