Bornova’da 23 Nisan Dopdolu Geçecek

Bornova’da 23 Nisan Dopdolu Geçecek
Yayınlama: 19.04.2018
A+
A-

Bornova Belediyesi’nce düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel etkinlikler bu yıl da renkli görüntülere sahne olacak. Bornova Merkez ve Çamdibi’nde gerçekleştirilecek etkinlikler hafta boyunca devam ederken, ünlü sanatçı Kıraç da  Bornovalılarla buluşacak. 

Bornova Belediyesi’nin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel etkinlikleri geçtiğimiz hafta sonu düzenlenen uçurtma şenliği ile başladı. Aşık Veysel Rekreasyon Alanı’nda binlerce İzmirliyi buluşturan şenlikte 5 bin ay yıldızlı uçurtma ücretsiz olarak vatandaşlara dağıtıldı. Hafta boyunca süren etkinlikler kapsamında “Yaratıcı Masallar Atölyesi” ile miniklere eğlenceli bir gün yaşatılırken, İNCİVAK Çocuk Orkestrası’da Adnan saygun’da sahne alacak. . Çamdibi ve Bornova Merkez’de kortej yürüyüşleri ve gösteriler düzenlenirken, Bornovalı sanatçı Gamze Matracı ve ünlü sanatçı Kıraç da Bornovalılar ile buluşacak.

Bornova Merkez ve Çamdibi’nde kutlamalar


Bornova Belediyesi 23 Nisan etkinlikleri kapsamında 22  Nisan Pazar  günü Çamdibi’n de şenlik düzenleyecek. Çamdibi Atatürk Parkı içinde saat 16:00’da başlayacak şenlikte STK’ ların açacağı stantlar, çocuklar için şişme oyuncaklar, çeşitli ikramlar ve dj performansları yer alacak. 19:30’da Yıldırım Beyazıt İlköğretim Okulu’ndan Çamdibi Atatürk Parkı’na kotrtej yürüyüşü yapılacak. Kortejin ardından ise şenlik saat 20:00’de  Çocuk gözüyle geleceği tasarlamak resim yarışması ödül töreni ve  halkoyunları gösterileri ile renklenecek.  Bornovalı sanatçı Gamze Matracı da Çamdibi’deki etkinliklere kapsamında yapılacak.

23 Nisan Pazartesi  günü Bornova Cumhuriyet Meydanı’ndan Aşık Veysel Rekreasyon Alanı’nında bulunan amfi tiyatroya kadar uzanacak etkinlikler yapılacak. 23 Nisan Korteji, saat 19:00’da  yürüyüşe geçecek. Kortej sonrası aynı yerde Saat: 20.00’de Bornova Belediyesi Çocuk Korosu, Livaneli Korosu, Çocuk Kalbim Seni Söyler Korosu sahne alırken gecenin finalini ünlü sanatçı Kıraç yapacak.

Gerçekleşecek etkinlikler

Bornova Belediyesi’nin 23 Nisan etkinlikleri hafta boyunca devam edecek. 20 Nisan  Cuma günü Büyükpark içinde “Yaratıcı Masallar Atölyesi” gerçekleşecek. 10:30’ da başlayacak olan atölyelerde miniklere masallar okunacak ve  müzik dolu eğlenceli bir gün yaşatılacak. Ayrıca  İNCİVAK  ile birlikte yürütülen “1 Nota Bir Hayat” projesi kapsamında eğitim alan çocuklar (İnci Vakfı Çocuk Orkestrası Barış için müzik), 23 Nisan günü saat 15.00’te Ahmet Adnan Saygun Sanat Merkezi’n de sahne alacak.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.