CHP SPOR ÜST KURULU YENİ PROJELERİ BAŞKAN ATİLA’YA ANLATTI

CHP SPOR ÜST KURULU YENİ PROJELERİ BAŞKAN ATİLA’YA ANLATTI
Yayınlama: 07.11.2018
A+
A-

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila , CHP Spor Üst Kurulu Yönetim Kurulu  üyesi  Hüsnü ORAL kurulun amaç ve çalışmalarını anlatmak için bulunduğu ziyarette Egeyönhaber’e çeşitli açıklamalarda bulundu.

Başkan Olgun Atila Türkiye’de futbolun ilk olarak oynadığı, ilk tenis müsabakaları ve bisiklet yarışmalarının yapıldığı Bornova’da sporcu sayısını 15 kat artırdıklarına dikkat çekti.

ORAL : ” İNSAN ODAKLI OLAYLARA YAKINDAN BAKIYORUZ “

Cumhuriyet Halk Partisinin kurulduğundan bugüne  toplumsal ve insan odaklı olaylara yakından baktığını söyleyen CHP Spor Üst Kurulu Yönetim Kurulu  üyesi Hüsnü Oral, kurulun amacının Atatürk ve Cumhuriyet değerlerini  çocukları spor yoluyla anlatmak olduğunu; ayırca CHP dışındaki il ve ilçelerde Spor Üst Kurulu’nun koordinasyonunda spor malzemeleri ve eğitmen yardımında bulunmayı hedeflediklerini belirtti.

ATİLA ” SPORCU SAYISINI 15 KAT ARTIRDIK “

Konuşmasına Bornova’nın spor alanında bir çok ilke sahip olduğuna dikkat çeken Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila şunları söyledi :” Türkiye’de futbolun ilk oynandığı, ilk tenis tenis müsabakalarının yapıldığı,  ilk bisiklet yarışmalarının yapıldığı tarihi bir kentte yaşıyoruz. Hem Bornova hem İzmir Ayrıca tarihimiz açısından ilk kursunun atıldığı ve son düşman işgalinden kurtulduğu tarihi bir alan. Dolayısıyla hem milli değerlerine bağlılık hem de spor açısından gerek nüfusumuzun farklı kesimlerinin içinde bulundurması,  sporun farklı branşların da birçok gencimizin rahatlıkla farklı sporlarla uğrasa bildiği insan yapımız var.  Basketbol, güreş, atletizm, futbol, yüzme gibi farklı branşlarımız var. Bornova Belediyesi olarak ilk hedefimiz sporcu sayısını artırmaktı.  Ve biz bu süre içerisinde sporcu sayısını 15 kat artırdik.” dedi.

ATİLA :” HER GÜN ATA’MIZI ANIYORUZ “

Sporla birlikte kültür ve sanat faaliyetlerini birlikte değerlendirdiğini ifade eden Olgun Atila, Çünkü her iki grup da aynı zamanda ortak değerlerimiz. Dolayısıyla farklı Dünya görüşüne sahip olan tüm hemşerilerimiz spor ve sanat deyince birleşiyorlar ve bir araya geliyorlar. Bizde Hüsnü Oral abimizin ifade ettigi gibi milli bayramlarımıza ayrı bir ehemmiyet veriyoruz. Biz sahada her gün Cumhuriyet Bayramı gibi yaşıyoruz. Her gün Ata’mızı anıyoruz. Yapmış olduğumuz bütün projelerde bütün hedefleri bunu hep ortaya koymaya çalıştık. Bütün kitlelere bunu anlattık.

ATİLLA :” BU GÖREV ONURLU BİR GÖREV “

Son olarak yaklaşmakta olan yerel seçimler konusunda; son güne kadar görevini en iyi şekilde  yapamaya çalıştığını, genç yaşta kendisine bu göreve layık görenlere teşekkür eden Başkan Olgun Atila; ” Bu onurlu göreve layık olmak için gücüm yettiğince, ne yapamam gerekiyorsa ; elimi, kolumu , vücudumu koymaya hazırım. Bu görev onurlu bir görev amacımız bu görevi en iyi şekilde yapmak.  Önümüzdeki süreci hep birlikte izleyeceğiz.

HABER:GÜRKAN GENÇ

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.