Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Denizli’de 106 Öğrenci “Bir Ses de Sen Ver” Dedi

23 Nisan Ulusal Egemenlik

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Merkezefendi Kaymakamlığı ve Hakkı Dereköylü Güzel Sanatlar Lisesi tarafından düzenlenen 11. Ulusal Çocuk Koroları Şenliği koroda bulunan 106 öğrencinin seslendirdiği koro ile düzenlendi.

 

Etkinliğe Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü, Merkezefendi Belediyesi Başkan Vekili Yusuf Görgüç, Adem Kılınç, Pamukkale İlçe Milli Eğitim Müdür Reşat Erdoğan, okulda görev yapan öğretmenler ve çok sayıda davetli katıldı.
Merkezefedi Kaymakamlığı önünde başlayan kortej yürüyüşü Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin önünde son buldu. Belediye önünde saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından çocuk korosu, şarkılarını seslendirdi.

”Burada herkese görev düştü ve herkes görevlerini en güzel şekilde yaptı”

Açılış konuşmasını yapan Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü, “Okullarımızın hazırladığı güzel bir programla sizlerleyiz. İlk göreve geldiğim günden bugüne kadar Güzel Sanatlar Lisesi’ne gittiğimde hep şunu demişimdir: “Kıyıda, kenarda olan çocuklarımıza nasıl sahip çıkarız?”. Tabi bunu derken okullarımızla gerekli çalışmalarımızı yapmak için arkadaşlarımıza görevler verdik ve bugün bu eser meydana geldi. Bu eserin ortaya çıkmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Her şey güzel başlar, devam etmesi de o başlatanlara bağlıdır. Projemizin adı “Bir Seste Sen Ver”. Burada herkese görev düştü ve herkes görevlerini en güzel şekilde yaptı. Projemize Pamukkale İlçesi’nden ve Merkezefendi İlçesinden okullarımız destek veriyor. Projede yer alan okullarımız bir süredir çalışıyorlar. Önümüzdeki dönemlerde daha güçlü bir şekilde Merkezefendi’nin, Denizli’nin sesini her yerde duyuracağız” dedi.