Merkezefendi B. Yüksekçıta K. Seriyi Eşitlemek İstiyor

Merkezefendi B. Yüksekçıta K. Seriyi Eşitlemek İstiyor

Merkezefendi Belediyesi Yüksekçıta Koleji Basketbol Takımı, Play-Off 2. maçında Çarşamba günü saatler 17.00’yi gösterdiğinde Recep Yazıcıoğlu Spor Salonu’nda Fethiyespor’u konuk edecek. Coach Abbas Bakırcı, “İlk oynadığımız maçta sahada müthiş bir mücadele ortaya koyduk ancak kazanamadık. Aynı mücadeleyi kendi evimizde göstererek durumu 1-1’e getirmek istiyoruz” dedi.

Türkiye Basketbol 2. Ligi’nde Denizli’yi temsil eden Merkezefendi Belediyesi Yüksekçıta Koleji Basketbol Takımı oynamaya hak kazandığı Play-Off’ta, rakibi Fethiyespor’u Denizli’de ağırlayacak. Çarşamba günü saat 17.00’de Gümüşler Recep Yazıcıoğlu Spor Salonu’nda Play-Off 2. Maçında Fethiyespor ile tekrar karşılaşacak olan lacivert beyazlılarda maçın hazırlıkları sürüyor. Tam kadro olarak çalışmalarını sürdüren takımda hedef, Fethiyespor’u yenerek seride durumu eşitlemek.

”1-1’e Getirmek İsityoruz”

Merkezefendi Belediyesi Yüksekçıta Koleji Basketbol Takımı Coachu Abbas Bakırcı, “Ligin iddialı bir takımıyla mücadele ettik. İyi bir mücadele sonucunda istediğimiz skoru elde edemedik. Rakip takımın çok yüzdeli oynaması ilk yarıda 51 sayıya ulaşmalarını sağladı. İkinci yarı iyi bir savunma yaptık. Rakibimizi 28 sayıda tuttuk. Biz 32 sayı attık. Attığımız bu skor maçı kazanmamıza yetmedi. Oyuncularım sahada müthiş bir mücadele ortaya koydu. Aynı mücadeleyi kendi evimizde göstererek durumu 1-1’e getirmek istiyoruz. Denizlili basketbol severleri Recep Yazıcıoğlu Spor Salonu’na bekliyoruz. Takımımıza destek olalım” dedi.

Fethiyespor ile hafta sonunda deplasmanda karşılaşan Merkezefendi Yüksekçıta, bu maçı 79-70’lik bir skorla mağlup tamamlamıştı.

Yayınlama: 16.04.2018
A+
A-
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.