Mesut Taşdemir Menderes’e Aday Adayı

Mesut Taşdemir Menderes’e Aday Adayı
Yayınlama: 08.11.2018
A+
A-

Asker kökenli  olarak Menderes Belediyesi  Fen İşleri Müdürlüğünde Makine Teknikeri ve İnsan Kaynakları Müdür vekili olarak  görevi yapan Mesut Taşdemir Cumhuriyet Halk Partisi Menderes Belediye Başkanlığı için aday adayı oldu.

Taşdemir yönetim anlayışlarını şu şekilde anlattı;”Ailemle birlikte yıllar boyunca seracılık, tarım, hayvancılık ve pazarcılık yapmış bir kardeşiniz olarak kırsal kesimdeki vatandaşlarımızın sorunlarını çok iyi bilmekteyim. Yola çıkış noktamız ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün “köylü milletin efendisidir” ilkesi olacak ve yurttaşlarımız belediye yönetiminde aktif olarak yer alacaktır. Çağdaş ülkelerin uyguladığı “katılımcı bütçe” uygulamalarını hayata geçireceğiz ve kararlarımızı yurttaşlarımızla birlikte alacağız. Sokak demokrasisini ilçede hakim kılarak, halkı yönetimin içinde tutacağız. Yurttaşlarımıza, ‘Bu belediyeyi ne kadar güzel yönetiyorlar’ dedirterek,geleceğe umutla yürümek istiyoruz. Aday olup da seçilirsem, ‘Menderes halkı benim patronumdur’ anlayışıyla hareket edeceğim.”dedi.

MESUT TAŞDEMİR KİMDİR?

1976 yılında doğdum.

1982 yılında Menderes’ de başladığım öğrenim hayatımda, İlk, orta öğrenimimi Menderes’te tamamlayıp, yüksek öğrenimimi ise Dokuz Eylül Üniversitesi İzmir Meslek Yüksekokulu Makine Bölümü bölüm birincisi olarak ve Hava Astsubay Meslek Yüksekokulunu dereceyle     İzmir’de tamamladım.

Öğrencilik yıllarım bitene kadar, boş zamanlarımda ailem ile birlikte pazarcılık, tarım, hayvancılık ve esnaflık gibi bir çok alanda çalıştım.

1996 yılında katıldığım Türk Hava Kuvvetleri Komutanlığı’nda toplam 21 yıl, çeşitli kademelerde Hava Astsubayı olarak fiilen görev yaptım.

İlçeme hizmet etmek ve yerel yönetimlerdeki tecrübemi arttırmak adına şahsıma gelen talepleri değerlendirdim ve Menderes Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünde Makine Teknikeri ve İnsan Kaynakları Müdür Vekili   olarak çalıştım.

Ebe hemşire olan eşim Özlem TAŞDEMİR’ de;  ilçemize hizmet etmek için, Toplum Sağlığı ve Menderes Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma Vakfı bünyesinde tüm mahallelerimizde uzun süre başarılı bir şekilde çalışmıştır.

Bir kız ve erkek çocuğu babasıyım ve iyi derecede İngilizce bilmekteyim.

 

 

 

 

 

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.