Muhtar Kalay’dan Seyir Tepesi Projesine Tam Destek

Muhtar Kalay’dan Seyir Tepesi Projesine Tam Destek
Yayınlama: 21.09.2018
A+
A-

Muhtarlar Derneği Başkanı ve Pamukkale İlçesi Kınıklı Mahallesi Muhtarı Yaşar Kalay son dönemde olumlu ve olumsuz eleştirilerle gündeme gelen Pamukkale Belediyesi’nin ‘Seyir Tepesi’ projesi hakkında Egeyön Haber’e konuştu. Kalay, Seyir Tepesi’nin şuanda yapım aşamasında olduğunu bu süreçte eleştirilerin normal olduğunu belirtti.Kalay; ”Proje tamamlandığında gerektiği övgüyü alacaktır”dedi.

 

Çocukluğundan bugüne Kınıklı’da yaşanan Muhtarlar Derneği Başkanı ve Pamukkale İlçesi Kınıklı Mahallesi Muhtarı Yaşar Kalay mahallesini en iyi tanıyan insanlardan biri olarak medyada oldukça sık gündeme gelen ‘Seyir Tepesi’ projesi hakkında değerlendirmelerde bulundu.

”Yapılırken Herkes eleştirir ama yapıldıktan sonra her proje güzel olur”

‘Seyir Tepesi’ projesini ilk gördüğünde şok olduğunu belirten Kalay,”Seyir Tepesi projesi çok büyük ve güzel bir proje. Türkiye’de sayılı projelerden birisi. Şu anda yapım aşamasında ve eleştiriler geliyor. Bunlar normal ama yapıldıktan sonra her proje güzel olur. Herkes yerinde görmeye gider. Kınıklı Mahallesi 50 bin kişilik büyük bir yerleşke. Pamukkale Üniversitesi kampüsü de burada bulunuyor. Öğrencilerimiz ve veliler için de bulunmaz bir proje” diye konuştu.

”Bizler seçilmiş insanlarız Başkanımıza destek oluruz”

Muhtarlar olarak Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’i her zaman desteklediklerini belirten Kalay,” Hüseyin Gürlesin ‘Bizim Belediye Başkanımız’. Ben her zaman söylemişimdir. Bizde siyaset olayı yok. Bizler seçilmiş insanlarız. Bize herkes oy veriyor. Belediye başkanı hangi partiden olursa olsun, başkanımıza hiçbir zaman saygısızlık yapamayız. Her zaman destek oluruz”dedi.

Diğer Mahalleler Kıskanıyor Mu?

Kınıklı Mahallesi’nde ‘Seyir Tepesi’ projesinin yapılmasına diğer mahalle muhtarlarının görüşlerini aktaran Kalay,” Gören ,duyan tüm arkadaşlarımız,”Çok güzel, bizim mahallemizde de böyle bir proje olmalı”diyorlar. Ama diğer arkadaşların mahallelerinde de güzel sosyal işler yapılıyor. Sağolsun Hüseyin Başkanımız çalışkan. Mesela Dokuzkavaklar mahallemize bir hastane kazandırdı. Bu çok büyük bir hizmet.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.