Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Pamukkale Belediyesi’nden Bir Kalıcı Eser Daha

Bu haberin fotoğrafı yok

Pamukkale Belediyesi Denizli’ye kalıcı eserler bırakmaya devam ediyor. Bu kapsamda Pamukkale ilçesi Pınarkent Mahallesi’ne kır düğün salonu kazandırıldı. Açılışı gerçekleştirilen Pınarkent Kır Düğün Salonu Pınarkentliler ve tüm Denizlililer’in hizmetine açıldı. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin açılışta;”Sadece kır düğün salonu değil, daha kontrollü, daha güvenlikli ailelerin rahatlıkla gelebileceği nezih bir ortamı oluşturmaya çalıştık.”dedi.

Pamukkale Belediyesi’nin Pınarkent Mahallesi’ne kazandırdığı Pınarkent Kır Düğün Salonu’nun açılışı gerçekleştirildi. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’in ev sahipliğindeki açılışa Denizli Valisi Hasan Karahan, AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Denizli Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Ali Değirmenci, Denizli İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, Pamukkale Kaymakamı Hayrettin Balcıoğlu, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Nurcan Dalbudak,AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel ve çok sayıda davetli katıldı.

600 KİŞİYE HİZMET VERİYOR, KAPASİTESİ 1500’E ÇIKIYOR

Açılışı gerçekleştirilen Pınarkent Kır Düğün Salonu için 750 Milyon TL harcandı. 600 kişiye hizmet verebilen salonun kapasitesi 1500 kişeye yükselebiliyor. İçerisinde çok amaçlı depo, halı saha, oyun alanı, gelin odası, ahşap çay ocağı, ahşap oturma ve dinlenme alanı, mutfak ve servis alanı, bay-bayan mescit, emzirme odası bulunan salon Pınarkent ve Denizli’nin hizmetine açıldı.

”DÜĞÜN SALONU YATIRIMLARIMIZA DEVAM EDECEĞİZ”

Açılışta konuşan Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin,”Belediye olarak hizmet alanımız çok geniş olmasına rağmen bütün mahallelere hizmet vermek için elimizden gelen bütün gayretimizi sarf ediyoruz. Bugün de yine, Honaz’la komşu olduğumuz Pınarkent Mahallesi’ndeyiz. Daha önce Pınarkent Belediyesi’nden bize kalan bir yerdi burası ve parkıyla, peyzajıyla beraber bu alan boştaydı. Bizde tabi neler yapabiliriz derdindeyiz. Biz Pamukkale Belediyesi ve kurucu Belediye Başkanı olarak, 4 yaşında bir belediyeyiz. Şöyle bir sloganımız var: 4 yaşında ama yaşamın dört bir yanına ulaşmaya çalışıyoruz. Bu anlamda da kültür merkezleriyle, eğitimden sağlığa, güvenlikten sosyal belediyeciliğe, turizmden spora bir çok alanda halkımıza dokunmaya çalışıyoruz. Bu çerçevede şu an açılışını gerçekleştirmekte olduğumuz Pınarkent Düğün Salonu, bu anlamda yaptığımız ilk çalışma oldu. Bundan sonra da düğün salonları yatırımına devam edeceğiz.Boşta kalan bu alanın kamuya kazandırılması gerekiyor. Tabi burası sadece sadece kır düğün salonu değil, daha kontrollü, daha güvenlikli ailelerin rahatlıkla gelebileceği nezih bir ortamı oluşturmaya çalıştık. Pınarkentimize,  Pamukkalemize ve Denizlimize hayırlı olsun”dedi.

İLK 3 ÇİFTTEN ÜCRET ALINMAYACAK

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’in ardından konuşma yapan AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin,”Burada aslında Pamukkalemizin düğününü yapıyoruz, bir yandan da. Buradan Pamukkale Belediye Başkanımızı ve ekibini yapmış olduğu çalışmalardan dolayı saygıyla ve sevgiyle tebrik ediyorum. Bu alanda emeği geçen tüm işçileri, mühendisleri, mimarları tebrik ediyorum. Güzel bir alan olmuş. Burada bir mutluluğun, mutlu yuvaların temellerinin atıldığı düğün salonu olur. Pamukkale Belediyesi, 4 yıl gibi kısa bir zamanda 2014’te Büyükşehir olduktan sonra, Denizli çok değişti. Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Osman Zolan ile Pamukkale Belediyesi ve Hüseyin Gürlesin’in çok güzel hizmetlerini görmekteyiz. Herkese hayırlı uğurlu olsun”ifadelerini kullandı. Şahin Tin Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin ile görüştüklerini Pınarkent Kır Düğün Salonu’nda düğün yapacak ilk 3 çiftten yer parası alınmayacağının da müjdesini verdi.

”4 YILDA GÜZEL YATIRIMLAR YAPTILAR”

Açılışta son konuşmayı Denizli Valisi Hasan Karahan yaptı. Karahan,”Bu açılışın mutluluk verecek, gençlerimizin hayırlı bir başlangıçla dünya evine gireceği bir düğün salonu olmasını temmenni ediyorum. Yerel yönetimler 4 yıllık büyükşehir tecrübesinde güzel yatırımlara imza attılar. Bu bir ilkedir. Halka yapılacak hizmet en yakın idare birimi tarafından yapılır. Denizlimize hayırlı olsun diliyorum”dedi.

Konuşmaların ardından protokol üyeleri ve vatandaşların katılımı ile açılış kurdelesi kesildi.