Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

19 yaşındaki Nazlı Engin her yerde aranıyor!

İzmir’in Ödemiş ilçesinde ailesi ile yaşayan Nazlı Engin, evinden bavulu ile alıp çıktığı ve bir daha da haber alınamadığı öğrenildi. Acılı aile kızına bir an önce ulaşmak istiyor.

İzmir'in Ödemiş ilçesinde ailesi

İzmir’in Ödemiş ilçesinde Ailesi ile yaşayan Nazlı Engin’den 22 Kasım 2019 tarihinden bu yana haber alınamıyor. Geçtiğimiz yıl Uşak Üniversitesi’nde Sağlık kurumları İşletmeciliği bölümünde okuduğu ve bölümü beğenmediği için bırakıp İzmir’e ailesinin yanına dönen 19 yaşındaki kızdan 1 haftadır haber yok.

ANNE VE BABA HER YERDE KIZINI ARIYOR!

Acılı aile Uşak’ta Nazlı’yı tanıyan arkadaşları ile görüşerek Nazlı’nın nerede olduğunu bilen olup olamadığını soruşturuyor. Anne Nermin Engin ve Baba Uğur Engin, kızlarının bir an önce bulunmasını istiyor. Savcılığa ve Emniyete başvuran acılı anne ve bana kızlarının bir an önce evlerine dönmesini istiyor.

NAZLI’YI GÖRENLER BU NUMARAYI ARAYIN!

Baba Uğur Engin, kızını görenlerin ‘insanlık namına’ kendisine ulaşmasını istiyor. Nazlı Engin’i görenlerin baba Uğur Engin’in paylaştığı 0 536 642 95 40 ve 0 531 583 07 30 numaralı telefonlardan haber vermesini bekliyor.