Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Adalet Birlik Partisi Genel Başkanı İrfan Uzun:”Adalet Birleştirir”

Adalet Birlik Partisi Genel Başkanı İrfan Uzun, emeklilerden atanamayan öğretmenlere, SMA’lı bebeklerden 6191 sayılı kanun kapsamındaki er ve erbaşların yaşadığı adaletsizlikleri uzun bir yürüyüşün sonunda Ankara’da cumhurbaşkanına ve milletvekillerine iletti. Uzun, “Adalet birleştirir” vurgusu yaptı.

Adalet Birlik Partisi Genel

Adalet Birlik Partisi Genel Başkanı İrfan Uzun’un Cumhuriyet ve Adalet Partisi Genel Başkanı Ahmet Sevim ile “Adalet İçin Adalet Birlik Partisi Yollarda” sloganı ile İstanbul’dan başlattıkları yürüyüş Ankara’da tamamlandı. Adalet Birlik Partisi Genel Başkanı İrfan Uzun’un liderliğinde, İstanbul Pendik’ten başlayan yürüyüş Ankara’da Cumhurbaşkanlığı Külliyesi önünde tamamlandı. İrfan Uzun, adaletsizliği hisseden herkesi yürüyüşe destek vermeye davet etmişti.

ADALETSİZLİKLERE DİKKAT ÇEKTİ
Yürüyüş güzergahı boyunca geçtikleri kentlerde, ilçelerde yürüyüşlerinin amacını vatandaşlara anlatan Adalet Birlik Partisi Genel Başkanı Uzun, emeklilerin, atanmayan öğretmenlerin, SMA hastası bebeklerin, 6191 sayılı kanun kapsamındaki er ve erbaşların yaşadığı adaletsizliklere dikkat çekti. SMA’lı bebeklerin anne ve babalarının çocuklarının tedavisi için para toplamak zorunda kalmasını eleştiren Uzun, “Türkiye Cumhuriyeti devletinin sayıları yaklaşık bin 200’ü bulan çocuklarımıza bakacak gücü yok mu? O anne-babalar ve evlatları bu adaletsizliği hak etmiyor” dedi.

ÖĞRETMENLERİN MAAŞLARI, MİLLETVEKİLİ MAAŞLARI İLE EŞİTLENMELİ
Öğretmenlerin yaşadığı adaletsizliğe ayrı bir parantez açan İrfan Uzun, şunları söyledi: “İstanbul’dan Ankara’ya yapılan bu anlamlı yürüyüş, öğretmenlerimizin önemini bir kez daha vurgulamaktadır. Öğretmenler, toplumun yapı taşlarıdır. Onlar, geleceğimizi şekillendiren bireylerin yetişmesinde kritik bir rol oynarlar. Bir öğretmen bütün toplumu aydınlatıyor. Bu nedenle öğretmenlerimizin maaşları, milletvekili maaşları ile eşitlenmelidir. Adalet Birlik Partisi olarak, öğretmenlerimize hak ettikleri değeri vermek için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Onların fedakarlıklarını takdir ediyor ve geleceğimizi inşa eden bu kıymetli meslek grubuna destek olmaya devam edeceğiz.”

ADALETSİZLİĞİN GİDERİLMESİ ÇAĞRISI…
6191 sayılı kanun kapsamındaki er ve erbaşların yaşadığı sorunlara değinen İrfan Uzun, yaşamının en güzel çağlarında ülkesi için çalışan emeklilerin yaşadıklarını hak etmediğine vurgu yaparak, adaletsizliğin giderilmesi çağrısı yaptı.
Adalet Birlik Partisi Genel Başkanı İrfan Uzun ve beraberindekiler açıklamanın ardından ülkede yaşanan adaletsizlikleri anlattıkları mektubu cumhurbaşkanına ve 600 milletvekiline sundu. İrfan Uzun, Türkiye’de adalet sağlanana kadar mücadeleye devam edeceklerini vurguladı.