Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Afyonkarahisar Valiliği’nin iftar sofraları kentin 3 noktasında kuruluyor

RAMAZAN’IN BEREKETİNİ VE PAYLAŞMANIN SICAKLIĞINI HİSSETTİREN İFTAR SOFRALARI AFYONKARAHİSAR VALİLİĞİ’NİN HİMAYELERİNDE VAKIFLAR GENEL MÜDÜRLÜĞÜ VE HAYIRSEVERLERİN DESTEĞİYLE 3 AYRI NOKTADA MİSAFİRLERİNİ AĞIRLAMAYA BAŞLADI.

RAMAZAN’IN BEREKETİNİ VE PAYLAŞMANIN

Ramazan’ın bereketini ve paylaşmanın sıcaklığını hissettiren iftar sofraları Afyonkarahisar Valiliği’nin himayelerinde Vakıflar Genel Müdürlüğü ve hayırseverlerin desteğiyle 3 ayrı noktada misafirlerini ağırlamaya başladı.

Tarihi dokusuyla manevi huzuru pekiştiren Gedik Ahmet Paşa (İmaret) Cami bahçesindeki iftar çadırı, bir araya gelen vatandaşların dualarıyla yankılanırken iftar yemekleri kenttin üniversitelerin yemekhanelerde de verilmeye başlandı. Ramazan’ın birlik ve dayanışma ruhu, iftar sofralarında gönülleri birleştirmeye devam ediyor.

Reklamı Geç