Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aliağa Belediyesi’nin işten attığı işçi amansız hastalığa yenildi!

31 Mart Yerel Seçimleri’nin ardından Aliağa Belediyesi tarafından işten atılan işçilerin 133. direniş gününde acı haber geldi. İşten atılan 250 işçiden biri olan Mehmet Emin Şavur, akciğer kanseri nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

31 Mart Yerel Seçimleri'nin

31 Mart Yerel Seçimlerinin ardından İzmir’in MHP’li Aliağa Belediyesi’nde işten çıkarmalar gerçekleşmişti. Bu güne kadara 250 işçinin çıkarıldığı Aliağa’da işçiler ilçede direniş eylemleri gerçekleştiriyordu. Aliağa Belediyesi tarafından işten atılan 250 işçiden biti olan Mehmet Emin Şavur’dan acı haber geldi. İşten atıldıktan kısa bir süre sonra Akciğer Kanseri teşhisi konulan Şavur’un son 1 aydır tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybettiği öğrenildi.

ŞAVUR İKİ ÇOCUK BABASIYDI

Hayatını kaybeden Aliağa Belediyesi tarafından işten atılan 35 yaşındaki Mehmet Emin Şavur’un 2 çocuk babası olduğu öğrenildi. Aynı zamanda eşi Gülistan Şavur’un da kalp hastası olduğu ve tedavi gördüğü bildirildi. Şavur’un çocuklarından birinin ilkokula yeni başladığı diğerinin ise anaokul öğrencisi olduğu ifade edildi.

ALİAĞA’DA SON YOLCULUĞUNA UĞURLANACAK

Hayatını kaybeden Mehmet Emin Şavur’un cenazesi, işçi arkadaşları ile helallik alınmak üzere Aliağa Demokrasi Meydanı’na getirilecek. Ardından memleketi Turgutlu’ya götürülecek. İkindi namazına müteakip cenaze namazının ardından da defnedilecek.

Haber: Serkan ÖZKURT