Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aşk Engel Tanımadı!

Kütahya Altı Nokta Körler Derneği Üyesi ve aynı zamanda Kütahya Engelli Zafer Spor Derneği Üyesi ve Sporcusu olan, yaklaşık 2 yıl önce bir kaza kurşunu ile görme yeteneğini kaybeden Yasin Sapancı, engelli olmayan bir genç kız ile dünya evine girerek, ‘Aşk Engel Tanımaz’ mesajı verdi

Kütahya Altı Nokta Körler

Engelli olmadan önce tanışan ve çok iyi bir arkadaş olan Yasin Sapancı ile Merve Sapancı ile arasındaki o büyük aşkın arasına hiçbir engel giremedi. 2 yıl önce bir kaza kurşunu ile görme yeteneğini kaybeden Yasin Sapancı’yı en zor günlerin de bile yalnız bırakmayan Merve Sapancı’nın aşk hikayesi filmlere konu bile olabilecek serüveni ile evlilikle sonlandı.

İlimiz Perli mahallesinde ve bir köy düğünü tadında gerçekleşen düğün töreni ile dünya evine giren Yasin-Merve Sapancı’yı engelli arkadaşları yalnız bırakmadı. Kütahya Engelli Zafer Spor Derneği Başkanı Ümran Öztürk ve dernek üyeleri ile Kütahya Altı Nokta Körler Derneği üyeleri tam kadro köy düğününe katılarak, genç çiftin mutluluklarına ortak oldular.

Kütahya Engelli Zafer Spor Derneği Başkanı Ümran Öztürk Perli mahallesindeki köy düğününde bir ara piste çıkarak, damat Yasin Sapancı ile karşılıklı oyun oynadı.

Çiçeği burnunda engelli damat Yasin Sapancı, “Aşk engel tanımaz, sevgiye yenik düşer. Engelleri aşarak bugünlere geldik. Sağlıklıyken eşim Merve ile evlilik hayalim vardı. Ama engelli olduktan sonra çok karamsardım. Bana bugünleri yaşatan eşime teşekkür ediyorum. En büyük hayalimi eşim gerçekleştirdi. Ayrıca bizleri bu mutlu günümüzde yalnız bırakmayan Kütahya Engelli Zafer Spor Derneği ile Kütahya Altı Nokta Körler Derneği üyelerine, eş, dost, arkadaş ve akrabalarımıza teşekkür ederim.” dedi.