Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

ATA Parti 1 Yaşında

ATA Parti Kuruluşu’nun birinci yılını kutluyor. Genel Başkan Namık Kemal Zeybek, partinin önde gelen isimleri kuruluş yıldönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

ATA Parti Kuruluşu’nun birinci

ATA Parti Genel Başkanı Namık Kemal Zeybek, yayımladığı mesajda, partilerinin birinci yaşını kutlamanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, Atatürk’e vurgu yaptı.

Zeybek şu ifadelere yer verdi;” Atatürk ile birleşmek. Mesele budur ve bu yüzden partimizin adı “Ata Parti’dir. ATA derken elbette öncelikle Atatürk’ü kastederiz, sonralıkla yine Atatürk’ten söz ederiz. Bununla birlikte tarihimizdeki büyük atalarımızdan en bilinen, en çok bize bilgi gönderen, “Kutlu Söylevi” ile Atatürk’ün Söylevine de örneklik yapan Bilge Kağan’ı da anarız. Dirliğim boyunca Atatürk’ü anlamaya çalıştım ve ne bulduysam okudum. En çok sevdiğim de Şevket Süreyya Aydemir’in “Tek Adam” kitabıdır. Atatürk’ün açtığı yolda çağın gereklerine uygun Yeniden Türk Devrimi’ni yapmak için; karşı devrime karşı, ATA PARTİ’dir.  Yıldönümümüz kutlu olsun.”

ATA Parti Kurucular Kurulu ve Merkez Karar Kurulu Üyesi, Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Erdem Toraman da yıldönümü dolayısıyla mesaj yayımlayan isimler arasında yer aldı. Toraman, mesajında şu ifadelere yer verdi; “ATA Parti’miz 1 yaşında… Sizlerle aynı yolda yürüdüğümüz şu süre zarfında, her anlamda, farklı niteliklere sahip kişilerle tanışmış olmayı kendime büyük ve iyi bir talih addederim. Tanrı size ve değer verdiklerinize esenlik ve gönenç versin. Yüksek saygılarımla.”

Güvenlikten Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Fahir Gür ise kutlama mesajında şu noktalara dikkat çekerek duygularını dile getirdi. “ATA Partimizin 1’nci yaş gününü kutluyorum. İdeolojisini bütün kalbimle desteklediğim partimin gelecekte Türk Devleti ve Türk Milletinin tekrar diriliş ve yükselişinde öncülük edeceğine eminim. Yıllardır bıkmadan ve usanmadan mücadele eden dış ve iç güçlerin Türk topraklarını işgal, Türk Devlet ve Milletini esir alma girişimleri, Atatürk’ün Türkçülük anlayışında çağdaş devlet yönetimi, bilim bilinci, çağdaş eğitim, toplumcu kalkınma ve ileri demokrasi ilkelerinin hayata geçirilmesi sayesinde başarılı olamayacaktır. Beni ATA Partiye davet ederek duygu ve düşüncelerimi milletimle paylaşma olanağı veren Genel Başkanım, Devlet Adamı Sn. Namık Kemal Zeybek Beyefendi başta olmak üzere, ATA Parti üyeleri, sevenleri, dostlarımız ve Türk Milletine, şükranlarımı sunarım. Ne Mutlu Türküm Diyene”

Ata Parti İzmir İl Başkanı Sema Ünal ise, partilerinin 1. Kuruluş Yıl Dönümünü büyük bir gururla kutladıklarını ifade etti. Başkan Ünal,” Yeniden Türk Devrimini hayata geçirmek üzere gerçekleştireceğimiz atılımları, Türk Toplumunun her kesimine ulaştırma gayretini; birlik beraberlik anlayışıyla başarabiliriz, inancımı yineliyorum. ATA Parti’nin birinci yaşı kutlu olsun. “Ne Mutlu Türküm Diyene “

ATA Parti İzmir İl Başkanlığı da önemli gün ile ilgili basın açıklaması yayımladı. İl Başkanlığından yayımlanan mesajda şu ifadelere yer verildi;”ATA Parti olarak gururla kuruluşumuzun birinci yıl dönümünü kutladık. Kurulduğumuz günden bu yana, ülkemizin refahı, huzuru ve geleceği için durmaksızın çalıştık ve çalışmaya devam ediyoruz. Bu özel günde, partimizin ilkelerini ve hedeflerini bir kez daha paylaşmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Kuruluşumuzun yıl dönümünde, ATA Parti ailesi olarak tüm ulusumuza en içten teşekkürlerimizi sunuyoruz. Geleceğe umutla bakarken, ülkemizin yarınları için azimle çalışmaya devam edeceğiz. Atatürk’ün çizdiği yolda, onun ilke ve inkılaplarına bağlı kalarak, YENİDEN TÜRK DEVRİMİ ışığında modern Türkiye’yi birlikte inşa edeceğiz.”