Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Avcılar’dan eğitime yüzde 100 destek

Avcılar İnşaat, “Eğitime Yüzde 100 Destek” kampanyası kapsamında Bayraklı’da, anaokulu inşa edecek.

Avcılar İnşaat, “Eğitime Yüzde

İzmir’de hayırsever iş insanları Avcılar İnşaat Gayrimenkul Geliştirme Yatırım A.Ş. Onursal Başkanı Hikmet Avcı ve Yönetim Kurulu Başkanı İdris Avcı, “Eğitime Yüzde 100 Destek” kampanyası kapsamında Bayraklı’da 16 derslikli anaokulu inşa edecek. Anaokulu, çocukların ve eğitim kadrosunun tüm ihtiyaçlarını karşılayacak modern altyapıya sahip olacak. Okul protokolü, İzmir Valisi Dr. Süleyman Elban, İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Yahşi ve İzmir İl Sağlık Müdürü Dr. Öğretim Üyesi M. Burak Öztop’un katılımıyla imzalandı.

Protokol töreninde konuşan İzmir Valisi Dr. Süleyman Elban, Avcılar İnşaat Gayrimenkul Geliştirme Yatırım A.Ş. adına hayırsever iş insanları Hikmet Avcı ve İdris Avcı tarafından üstlenilen projenin büyük bir örnek teşkil ettiğini belirtti. Vali Dr. Elban “Yapmış oldukları katkı için hayırseverlerimize teşekkür ediyoruz. Eğitime verilen her destek, topluma ışık tutuyor ve bu örnek davranışların artmasını temenni ediyoruz” dedi.

“Eğitime Yatırım Geleceğe Yatırımdır”

Avcılar İnşaat Gayrimenkul Geliştirme Yatırım A.Ş. Onursal Başkanı Hikmet Avcı, eğitime verilen desteğin her zaman en büyük öncelikleri olduğunu belirtti. Avcı “Sosyal sorumluluk kapsamında daha önce de birçok projede yer aldık ve her seferinde gördük ki, eğitime yapılan katkı toplumumuzun geleceğine yapılmış en büyük yatırımdır. Bayraklı Şehir Hastanesi içindeki bu anaokulu, sağlık çalışanlarının çocuklarına kaliteli bir eğitim imkânı sunacak. İzmir’e ve eğitime katkıda bulunmak bizim için gurur verici” dedi.

“Gelecek Nesiller İçin Sorumluluk Alıyoruz”

İdris Avcı da çocukların eğitimi için her zaman sorumluluk üstlenmeye hazır olduklarını ifade etti. “Geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımıza daha iyi bir eğitim imkânı sağlamak için sorumluluk alıyoruz. Bayraklı’da hizmet verecek anaokulu, çocuklarımız için güvenli ve kaliteli bir eğitim ortamı sunacak” diye konuştu.