Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aydın Köşk’te Mehmet Bozkurt sahte alkolden ölmüş!

Aydın’a bağlı Köşk ilçesinde meydana gelen olayda 28 yaşındaki Mehmet Bozkurt’un kesin ölüm nedeni belli oldu. Genç adam sahte alkol nedeniyle hayatını kaybetmiş.

Aydın'a bağlı Köşk ilçesinde

Aydın’ın Köşk ilçesinde meydana gelen 15 Kasım 2019 tarihinde meydana gelen olayda arkadaşları ile eğlenen 30 yaşında Mehmet Bozkurt, bir anda fenalaşmış ve arkadaşlarının yardımı ile hastaneye kaldırılmıştı. Ancak ambulansta yapılan tüm müdahalelere rağmen genç adam hayatını kaybetmişti. Yaşanan olay sonrası arkadaşları ile eğlenen genç adamın alkol aldığı öğrenilmişti. Yaşanan ölümde şüphe olması nedeniyle polisin yaptığı soruşturmada alkolün yasadışı yollar ile alındığı ortaya çıkmıştı. Alkolün alındığı yere yapılan operasyonda çok sayıda sahte alkol ve uyuşturucu ele geçirilmişti.

SAHTE ALKOL VE UYUŞTURUCU ELE GEÇİRİLDİ

Arkadaşları İ.E., A.A.N., M.A. ve B.A. isimli 4 şüpheli hakkında uyuşturucu madde kullanmak suçundan yasal işlem başlatıldı. Yapılan tahkikat sonucunda şüphelilerin Köşk ilçesinde yaşayan N.A. isimli şüpheliden el yapımı rakı, Ilıcabaşı Mahallesi’nden ise uyuşturucu hap aldıkları anlaşıldı.
Ilıcabaşı Mahallesi’nde tespit edilen iki ayrı adrese yapılan eş zamanlı operasyonda 59 adet ecstasy hap, 124 şişe içerisinde 104,4 litre kaçak rakı ve viski, 4 adet alkol imalatında kullanılan damıtma sistemi ile çok sayıda materyal ele geçirildi. N.A.’ya ait Köşk ilçesindeki adreste yapılan aramalarda da bir miktar sahte rakı ve alkol kokusu bulunan boş plastik kap bulundu.

1 KİŞİ TUTUKLANDI 2 ŞÜPHELİ SERBEST

Ilıcabaşı Mahallesi’nde yapılan aramalarda ele geçirilen suç unsuru maddelerle ilgili olarak gözaltına alınan A.C.A. ve M.A. ile Köşk’te gençlere sahte rakı sattığı iddia edilen N.A., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden A.C.A. tutuklanarak cezaevine gönderilirken, diğer 2 şüpheli ise serbest bırakıldı.