Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aydın Köşk’te Mehmet Bozkurt’un şüpheli ölümün ardından acı gerçek ortaya çıktı!

Aydın’ın Köşk ilçesinde dün meydana gelen olayda arkadaşları ile alkol alan 28 yaşındaki genç Mehmet Bozkurt, hayatını kaybetmişti. Yaşanan olayın arkasından acı gerçekler ortaya çıktı.

Aydın'ın Köşk ilçesinde dün

Aydın’ın Köşk ilçesinde 14 Kasım gecesi medayan gelen olayda Soğukkuyu Mahallesi’nde arkadaşları ile eğlenen Mehmet Bozkurt bir anda fenalaşınca arkadaşları hemen durumu 112 Acil Sağlık ekiplerine bildirdi. 112 Acil Sağlık ekiplerince Aydın Devlet Hastanesi’ne sevk edilen genç adam tüm müdahalelere rağmen kurtarılmadı.

ŞÜPHELİ ÖLÜMÜN ARKASINDAN SAHTE ALKOL VE UYUŞTURUCU ÇIKTI!

Yaşanan şüpheli ölümün araştırılması için otopsi kararı alındı. Otopsi ile birlikte soruşturma yürüten Narkotik ekipleri Bozkurt’un arkadaşlarını sorguladı. Şüphelilerin Mehmet Bozkurt ile bilikte alkol ve uyuşturucu aldıklarını belirtmesi üzerine operasyon düzenlendi. Gençlerin uyuşturucu aldıkları yere baskın yapan polis, 105 uyuşturucu hap ve 180 litre sahte alkol elle geçirdi.

Otopsi sonucu belli olmayan 28 yaşındaki mehmet Bozkurt’un sahte alkol veya uyuşturucu nedeniyle hayatını kaybettiği düşünülüyor.