Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aydın Nazilli’de uyuşturucu ile yakalanan doktor görevinden uzaklaştırıldı!

Aydın’da aracında uyuşturucu ve hassas terazi ile yakalanan ve Nazilli Devlet Hastanesi’nde görevli olduğu öğrenilen E.Ç Aydın Valiliği tarafından görevinden uzaklaştırıldı.

Aydın'da aracında uyuşturucu ve

Aydın’ın Efeler ilçesinde polis uygulamasında aracında uyuşturucu ve hassas terazi ile yakalanan Nazilli Devlet Hastanesi doktorlarında E.Ç. hakkında Aydın Valiliği’nde karar geldi. Uyuşturucu ile yakalanan pratisyen doktor hakkında görevinden uzaklaştırma kararı verildi.

AYDIN VALİLİĞİNDEN AÇIKLAMA GELDİ

Valilikten yapılan açıklamada Nazilli Devlet Hastanesi personelinden Dr. E.Ç hakkında adli ve idari soruşturma başlatılmış olup, konunun önem ve hassasiyeti dikkate alınarak ilgili kanun ve yönetmelikler kapsamında 25.10.2019 tarihinden itibaren yukarıda adı geçen personel Valiliğimizce görevden uzaklaştırılmıştır” denildi.

SERBEST BIRAKILMIŞTI GÖREVİNDEN UZAKLAŞTIRILDI

Uyşturucu ile yakalanan doktor, çocuğunun bakıcısı ve sevgilisi ile hareket ettiğini itiraf etmiş ve emniyetteki işlemlerinin ardından serbest bırakılmıştı. Valiliğin kararı ile Nazilli Devlet Hastanesi’nde görevli olduğu bilinen doktor E.Ç görevinden uzaklaştırılmış oldu.