Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aydın’da dönercide meydana gelen patlama ile ilgili 4 kişi tutuklandı

Geçtiğimiz günlerde Aydın’ın Nazilli İlçesi’nde bir dönercide patlama meydana geldi. 7 kişinin hayatını kaybettiği patlama ile ilgili 4 kişi tutuklandı.

Geçtiğimiz günlerde Aydın’ın Nazilli

Olay geçtiğimiz Cuma günü Nazilli ilçesinde bir dönercide patlama ve hemen ardından yangın meydana gelmişti. Korkunç olayda 7 kişi hayatını kaybetti. Olayla ilgili başlatılan soruşturmada10 şüpheli gözaltına alındı. emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen L.Y., eşi F.Y., tüp bayisi sahibi A.B. ile çalışanlar Ş.G., N.A. ve Z.A. adliyeye sevk edildi. Adliyeye sevk edilen 6 kişiden iş yeri sahibi L.Y., eşi F.Y. ve tüp bayisi sahibi A.B. tutuklanmıştı.

İş yeri çalışanlarından N.A. savcılık tarafından, Ş.G. ve Z.A ise mahkemece adli kontrol ile serbest bırakılmıştı.

“Tutuklu sayısı 4’e yükseldi”

İş yeri çalışanı olduğu tespit edilen haklarında gözaltı kararı verilen patlamada yaralanan 4 kişinin ise Nazilli Devlet Hastanesi’nde tedavileri sürüyordu. Tedavileri tamamlanan O.S., M.B. ve H.P. emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. İş yeri çalışanı olduğu öğrenilen O.S. ve M.B. savcılık tarafından serbest bırakılırken, tüp değişimine yardım ettiği tespit edilen H.P. mahkeme tarafından tutuklandı.

Böylece patlama olayı ile ilgili tutuklu sayısı 4’e yükseldi. Bir şüphelinin ise hastanede tedavisinin devam ettiği aktarıldı.