Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

BAŞKAN YARDIMCISINI MAKAMINDAN UĞURLADI

Pamukkale Belediye Başkan Yardımcısı

Pamukkale Belediye Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Halim Ceylan görevinden istifa etti. Ceylan’ın istifasının ardından Pamukkale Belediye Başkanı Ali Rıza Ertemur makamında samimi bir fotoğrafla yeni çalışma hayatına uğurladı.

Pamukkale Üniversite’sindeki (PAÜ) görevini bırakarak, 2024 Temmuz ayında Pamukkale Belediyesi Başkan Yardımcısı olarak atanan Prof. Dr. Halim Ceylan görevinden istifa etti. Fen İşleri ile Park ve Bahçelerden Sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı olarak yaklaşık 3 ay gibi kısa bir süre göre yapan Prof. Dr. Ceylan’ın Pamukkale Belediyesi’nden ayrılarak PAÜ’deki görevine geri döndüğü öğrenildi.

BAŞKAN YARDIMCISINI MAKAMINDAN UĞURLADI

Pamukkale Belediye Başkanı Ali Rıza Ertemur, Pamukkale Belediye Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Halim Ceylan’ın istifasının ardından makamında samimi bir fotoğrafla teşekkür etti. Sosyal medya hesabından paylaşılan fotoğrafta, “Pamukkale Belediye Başkan Yardımcılığımızı üstlenen, görevini her zaman layıkıyla yerine getiren Prof. Dr. Halim Ceylan’a bugüne kadar belediyemize ve ilçemize sağladığı katkılardan dolayı teşekkür ediyorum. Prof. Dr. Halim Ceylan’a bundan sonraki görevlerinde ve yaşamında başarılar diliyorum.” İfadeleri yer aldı. ALİ AKGÜN