Bayram Bektaş’tan Transfer Açıklamaları.. Göztepe Hangi Bölgelere Transfer Yapacak?

Bayram Bektaş’tan Transfer Açıklamaları.. Göztepe Hangi Bölgelere Transfer Yapacak?
Yayınlama: 04.07.2018
A+
A-

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Göztepe’nin teknik direktörü Bayram Bektaş, “Stoper mevkisinde eksiğimiz var. Bununla ilgili görüşmelerimiz sürüyor. Forvet ve kanat bölgesinde de eksikliklerimiz mevcut. Temasta olduğumuz oyuncular var. Hem bütçemize hem de takımımıza en uygunu seçmek için sabırlı davranıyoruz, bekliyoruz.” dedi.

Spor Toto Süper Lig’de 2017-2018 sezonunu 49 puan ve averajla 6. sırada bitiren Göztepe, etkili performansını yeni sezona da taşımak istiyor.Takımın başına Bayram Bektaş’ı getiren Ege kulübü, 2018-2019 sezonunda da Süper Lig’de adından söz ettirmeyi hedefliyor. Göztepe, Erzurum’daki Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’nde yeni sezona en iyi şekilde hazırlanmak ve güç depolamak için girdiği kampı sürdürüyor.

Menajerler Göztepe’ye İngiltere’den O Golcüyü Önerdi!

Teknik direktör Bayram Bektaş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yeni sezona en iyi şekilde hazırlanmak için ilk kamplarını Erzurum’da gerçekleştirdiklerini ve çalışmaların son derece güzel atmosferde sürdüğünü belirtti. Bu sezon da kendi futbol mantalitelerini sahaya yansıtmayı hedeflediklerini aktaran Bektaş, “Bunun için çalışmalara başladık. Hem yeni gelen oyuncuları hem de ilerleyen yıllardaki iskeleti kurabilmek için eksik bölgelere de gerekli takviyeleri yaparak, tamamen oyun sistemimiz ve felsefemizi aşılamak hedefindeyiz.

Güzel bir futbol izletmek ve ligde başarılı olmak istiyoruz.” diye konuştu.

Kaynak: Spor Arena

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.