Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Bolvadinli hayırseverler Gazze’ye ulaştı

AFYONKARAHİSAR’IN BOLVADİN İLÇESİNDEKİ HAYIRSEVERLER YEDİ BAŞAK İNSANİ YARDIM DERNEĞİ İLE İSRAİL ZULMÜNÜN DEVAM ETTİĞİ GAZZE’YE ULAŞARAK HALKA SICAK YEMEK İKRAMI YAPTI.

AFYONKARAHİSAR’IN BOLVADİN İLÇESİNDEKİ HAYIRSEVERLER

Afyonkarahisar’ın Bolvadin ilçesindeki hayırseverler, Yedi Başak İnsani Yardım Derneği ile İsrail zulmünün devam ettiği Gazze’ye ulaşarak halka sıcak yemek ikramı yaptı.

Yolumuz Gazze sloganıyla harekete geçtiklerini ifade eden Yedi Başak İnsani Yardım Derneği’nden yapılan açıklamada “2016 yılından beri Gazze’de yardım çalışmaları yapan Yedi Başak İnsani Yardım Derneği aracılığıyla Gazze’de yardım çalışmalarına Bolvadinli hayır sahipleri olarak başladık. İlk adım olarak Gazze’deki kardeşlerimize sıcak yemek ikramında bulunduk. Bir tas çorbanın bile acil bir ihtiyaç olduğu Gazze’de artık kardeşlerimizi yalnız bırakmayacağız. Gazze’de en önemli ihtiyaç olan sıcak yemek ikramlarımız devam edecektir. Bu hayra vesile olmak isteyenler, Yedi Başak İnsani Yardım Derneği’ne ‘Yolumuz Gazze’ açıklama notuyla yardımlarını ulaştırabilirler. Yolumuz Gazze sloganıyla devam eden yardım çalışmalarında Gazze’deki kardeşlerimizin yanında olacağız” ifadelerine yer verildi.