Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Bornova Belediye Başkanı vatandaşların telefonlarını cevapladı

Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, sabah mesaisine Bornova İletişim Merkezi’nde başladı ve vatandaşlara sürpriz yaparak gelen çağrılara bizzat cevap verdi.

Bornova Belediye Başkanı Ömer

Çalışanlarla da sohbet eden Başkan Eşki, iletişim hattını arayan Bornovalıları dinledi ve talepleri not aldı.

Vatandaşlar, Başkan Eşki’nin bizzat kendisiyle görüşmekten duydukları memnuniyeti dile getirirken, Eşki iletişimin modern belediyecilikteki önemine vurgu yaptı.

Doğrudan iletişim güven ve memnuniyet sağlıyor

İletişimin güçlü ve etkin olmasının belediyecilikteki önemine dikkat çeken Başkan Eşki, vatandaşların memnuniyetinin öncelikleri arasında yer aldığını belirtti. Eşki, “İletişim Merkezi’ne gelen her çağrı bizim için önemli. Vatandaşlar, hem sorunlarını iletebiliyor hem de hizmetlerimiz hakkında detaylı bilgi alabiliyorlar. Bugün onlara doğrudan cevap verebilmek ve sorunlarını dinlemek benim için de güzel bir tecrübe oldu. Alanda aktif olarak çalıştığımız gibi burada da aynı titizlikle çözüm üretiyoruz” dedi.

Şikayetlerin azalması işlerimizi yaptığımızı gösterecek

Başkan Eşki, İletişim Merkezi’nin her gün ortalama 700 çağrı aldığını ve bu çağrıların yarısının da belediye dışındaki kurumlarla ilgili olduğunu vurguladı.

Büyükşehir Belediyesi, İZSU, İzmirgaz gibi kurumlarla ilgili taleplerin yönlendirildiğini, belediyenin sorumluluğundaki konuların ise mümkün olan en hızlı biçimde çözüme kavuşturulduğunu söyleyen Eşki, “Bazılarını aynı gün, bazılarını aynı hafta çözebiliyoruz. Özellikle diğer kurumlarla koordinasyon ya da yatırım planlanması gerektiren konular biraz daha uzayabiliyor. Temelini attığımız yerler açıldıkça, projeler hizmete girdikçe, şikayetler en alt düzeye inecektir” diye konuştu.

Üçüncü yıla pastalı kutlama

Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, İletişim Merkezi’nin üçüncü yılına özel olarak hazırlanan pastayı Belediye Başkan Yardımcısı Cem Arıkan, CHP Grup Başkanvekili Yağmur Yurakul Özkan ve Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü personeli ile birlikte kesti.

Başkan Eşki, özverili çalışmaları nedeniyle teşekkür ettiği çalışanlara kukulent çiçeği hediye etti.