Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Bu kez İzmir Gaziemir’de doktora darp.. O anlar saniye saniye kamerada!

İzmir’e bağlı Gaziemir ilçesinde meydana gelen olayda bir şahıs doktor Ali Erhan Kiriş’e saldırdı. O anlar anbean kameralara yansıdı.

İzmir'e bağlı Gaziemir ilçesinde
https://youtu.be/TGo37gi5YeQ

İzmir’in Gaziemir ilçesinde 7 Kasım 2019’da gerçekleşen olayda Aile Sağlık Merkezi’nde görevli olduğu öğrenilen Doktor Ali Erhan darp edildi. Alınan bilgiye göre olay, Gaziemir 6 No’lu Aile Sağlığı Merkezinde yaşandı. İddiaya göre bir şahıs, ehliyet almak için Aile Sağlığı Merkezi (ASM)’ndeki Doktor Kiriş’ten sağlık raporu almak istedi. Dr. Kiriş, şahsın kaydının başka bir bir Aile Sağlık Merkezi’nde olması nedeniyle rapor vermesinin mümkün olmadığı söyledi. Olumsuz cevap alan şahıs bunun üzerine başka bir doktorun odasına girdi ancak orada da olumsuz cevapla karşılaşınca yeniden Doktor Ali Erhan Kiriş’in odasına girdi.

DOKTORA KÜFÜRLER SAVURMAYA BAŞLADI

Doktor Kiriş’in odasına giren şahıs, iddialara göre doktora küfürler savurmaya başladı. Doktor Kiriş, şahısa “Neden küfür ediyorsun” diyerek tepki gösterdi. Bunun üzerine Ali Erhan Kiriş, şahsın saldırısına uğradı. Dr. Kiriş’e kafa atan şüpheli, şahıs daha sonra da koşarak olay yerinden uzaklaştı. Saldırıya maruz kalan Dr. Ali Erhan Kiriş karakola giderek şahıstan şikayetçi oldu.

OLAY ANBEAN KAMERAYA YANSIDI!

Gaziemir 6 No’lu Aile Sağlığı Merkezinde yaşanan doktora saldırı olayı güvenlik kameraları tarafından da saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde, şahsın doktorun odasına girişi ve çıkışı, Dr. Kiriş’in şüpheli sahsın peşinden giderek neden küfrettiğini sorması ve darp edilme anı net bir şekilde görülüyor.