Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Çameli doğalgaza kavuşuyor

Denizli’nin Çameli ilçesinde doğalgaz çalışmalarının başladığının müjdesini veren Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, “İlçemizde doğalgaz yatırımı için kent merkezinde yatay sondaj çalışmalarına başladık” dedi.

Denizli’nin Çameli ilçesinde doğalgaz
Çameli doğalgaza kavuşuyor

Çameli ilçesinde doğalgaz yatırımı için kent merkezinde yatay sondaj çalışmaları başladı. İlçede çalışmaları süren doğalgaz ile ilgili açıklamalarda bulunan Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, en yakında zamanda Çamelilerin doğal gaza kavuşacağını belirtti.

Başkan Arslan, çalışmalar ile ilgili her hangi bir sorun ile karşılaşmamak için titizlik gösterdiklerini belirterek, “İlçemizde doğalgaz yatırımı için kent merkezinde yatay sondaj çalışmalarına başladık. İnşallah çalışmaların tamamlanmasıyla ilçemizde de doğal gazı kullanmaya başlamış olacağız. Çameli’mizin bir hayalini de gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Çalışma süresince herhangi bir aksaklığa meydan vermemek için doğal gaz çalışmalarını gün gün takip ederek, vatandaşlarımızın özlemle beklediği doğal gaz çalışmalarının sorunsuz bir şekilde tamamlanması için büyük gayret sarf edeceğiz. Doğalgazın ilçeye kazandırılmasında emeği geçen herkese şükranlarımızı sunuyorum. Doğal gazın ilçemize hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.