CHP Denizli’den DGC’ye Ziyaret

CHP Denizli’den DGC’ye Ziyaret
Yayınlama: 10.01.2018
A+
A-

Cumhuriyet Halk Parti Denizli İl Başkanlığı ve Pamukkale İlçe Başkanlığı 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde Denizli Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti.

Ziyarete CHP Denizli İl Başkanı Ali Rıza Ertemur, CHP Pamukkale İlçe Başkanı Osman Tabu, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri katıldı. DGC’ye gerçekleştirilen ziyareti DGC Başkanı Osman Nuri Boyacı başkanlığındaki heyet karşıladı.

Ziyarette CHP Denizli İl Başkanı Ali Rıza Ertemur, CHP Pamukkale İlçe Başkanı Osman Tabu,DGC Başkanı Osman Nuri Boyacı bir konuşma gerçekleştirdi.

”Geleceğiniz Umutlu Olsun”

Ali Rıza Ertemur konuşmasında;”Toplumu bilgilendirmedeki emeğinizi 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde birkez daha kutluyorum. Sorunlarınızın çok olduğunu biliyorum. Sayın Başkan bu konuda mücadelesini sürdürüyordur mutlaka, ama sizin bu sorunlarınız sadece günü kurtarmak değil tabiki. Mutlaka bir çözüm bulunması gerektiğine inanıyorum. Özellikle kıdem tazminatı ve izin konuları ile ilgili çok sorununuzun olduğunu biliyorum. Bugün sorunları bir kenara bırakarak, geleceğiniz umutlu olsun, özgürce yaşayabileceğiniz, kaleminizi özgürce kullanabileceğiniz, hiç bir baskı altında kalmadan mesleğinizi sürdürmenizi diliyorum”dedi.

”İktidar ne kadar hoyrat ve baskıcı olursa olsun,bizim başımızın tacısınız”

Ali Rıza Ertemur’un ardından söz alan Osman Tabu;”Ben edinilmiş kazanımlardan geri adım atılmaması dileğiyle, iktidar ne kadar hoyrat ve baskıcı olursa olsun, ne kadar saldırgan olursa olsun, basın özgürlüğü ve insanların bilgi alma hakkının en kutsal hak olduğuna inanıyorum. Basının bu ülkede baş tacı edilmesi dileğiyle bütün basın emekçisi arkadaşlarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutluyorum.”dedi.

”Bugün Bizim Bayramımız”

Son olarak söz alan Osman Nuri Boyacı ziyaretleri için CHP heyetine teşekkür ederek;”Denizli Gazeteciler Cemiyeti yönetimi ve meslektaşlarım adına CHP İl Başkanımız Ali Rıza Ertemur’a ve Pamukkale İlçe Başkanımız Osman Tabu’ya ve yönetim kurulu üyelerine ziyaretleri için çok teşekkür ediyorum. Bugün 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü sahada olan arkadaşlarımızın günü. Başkanımızın dediği gibi sorunlarımız her geçen gün büyüyor. Gazeteciler toplumun isteklerini, beklentilerini kamuoyuna duyuruyorlar,haberdar ediyorlar, zaman diye bir sınırlamamız yok, benim de meslek yaşamımda bir işimi, bir etkinliği bırakıp haber koştuğum olmuştur. Gazeteci olunca önceliğiniz her zaman haber oluyor, diğer konular ikinci planda kalıyor. Sorunalımız artıyor ama, medyanın yaygınlaşmasıyla birlikte halkın sosyal medya, internet, tv kanallarının artması ile birlikte insanlar kendi tercihleri ile takip ediyorlar. Ama bugün sorun konuşmayalım bugün bizim bayramımız. Bende özgür basın dileklerine katılıyor bayramımızı kutluyorum.”dedi.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.