Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

CHP LİDERİ ÖZEL, BULDAN’DA HALKLA BULUŞACAK!

Cumhuriyet Halk Partisi Genel

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, 14 Eylül tarihinde Buldan’da Denizlililerle buluşacak. CHP Denizli İl Başkanı Ali Osman Horzum, büyük halk buluşmasına tüm halkı davet etti.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Denizli’ye geliyor. 9 Eylül’de Cumhuriyet Halk Partisi tüzük kurultayının tamamlanmasının ardından CHP Lideri Özel, ziyaret takvimini sıklaştırdı. Bu kapsamda düzenlenen ziyaretlerden biri de Denizli’de Buldan ilçesine yapacak.

14 Eylül Cumartesi günü gerçekleştirilecek halk buluşması Buldan’ın ilçe merkezinde Alanyazı Meydanı’nda gerçekleştirilecek. CHP Denizli İl Başkanlığı, saat 10.30’da başlayacak olan halk buluşmasına tüm halkı davet etti.

HORZUM’DAN BÜYÜK BULUŞMAYA DAVET

Gerçekleştirilecek halk buluşması için çağrıda bulunan CHP Denizli İl Başkanı Ali Osman Horzum, ‘Denizli’ye her zaman verdiği gösteren Sayın Genel Başkanımız Özgür Özel, bir kez daha Denizlililerle bir araya gelecek. Halkımızdan aldığımız güç ile halkın iktidarını kurmak için var çalışmaya devam ediyoruz. Gücümüzü tazelemek için Buldan ilçemizde gerçekleştireceğimiz halk buluşmamıza tüm halkımızı bekliyoruz. Halkın iktidarını kuracak neferlerimizle birlikte biz Buldan’da olacağız.’ ifadelerini kullandı.