Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

CHP’DE DEPREM

31 Mart seçimlerine sayılı

31 Mart seçimlerine sayılı günler kala Denizli CHP’de Çivril depremi yaşandı. Daha önce başkan adaylığı açıklanan Kemal Arslan’dan adaylığı geri çekmesi istendiği öğrenilirken, Arslan’dan zehir zemberek açıklamalar geldi. Gözler bugün toplanacak olan parti meclisine çevrildi.

CHP Parti Meclisi geçtiğimiz günlerde Çivril siyasetinin tanınmış simalarından eski Belediye Başkanı Hakkı Arslan’ın oğlu Kemal Arslan’ı aday göstermişti. Egeyön Haber’in edindiği bilgilere göre Çivril CHP’de kısa süre önce anket çalışması yapıldı.

AK Parti’de Gürcan Güven’in aday gösterilmesinin ardından Güven’in karşısında Arslan’ın şansının olmadığı anket sonuçlarına göre iddia edildi. Bunun ardından harekete geçen CHP Denizli İl Başkanlığı Kemal Arslan’ın adaylığını geri çekmesini talep etti. Bu gelişmenin ardından Çivril CHP’de büyük şok yaşandı.

HEZİMET YAŞAYACAKLAR

Adaylıktan çekilmesi istenen Kemal Arslan, “Benim solculuğumu, CHP’li kimliğimi kimse sorgulayamaz. Bu dar görüşlü, faşizan zihniyet 31 Mart’ta CHP’de büyük hezimet yaşanmasına neden olur. Biz bu seçimi kazanacaktık. Şimdi benden kazanacağımız bir seçime aday olarak girmemem isteniyor. Yazıklar olsun. Olan CHP’ye oluyor. Kurucu liderimiz Atatürk’ünde kemiklerini sızlatıyorlar” diye konuştu.

ARSLAN YERİNE DERE

CHP İl Başkanlığının raporu üzerine PM’nin Çivril’de Semih Dere’yi aday göstereceği öğrenildi.