Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

CHP’DE ÜÇ İLÇENİN ADAYI BELLİ OLDU

Cumhuriyet Halk Partisi Denizli

Cumhuriyet Halk Partisi Denizli İl Örgütü yerel seçim çalışmalarını hızlandırdı. Başkan Ali Osman Horzum ile Parti Meclisi Üyemiz ve Örgütlenme Koordinatörü Bülent Nuri Çavuşoğlu 3 ilçenin adayını belirledi. Çal’da Ali Güner Mete, Ahmet Hakan lehine adaylıktan çekildi. Bekilli’de Önder Demir’in adaylığı konusunda uzlaşmaya varıldı. Serinhisar’da aday Osman Kılıç oldu.

Bir 8 kişi görseli olabilir

BEKİLLİ’DE ADAY ÖNDER DEMİR OLDU

CHP Denizli il Başkanlığından yapılan açıklamada Bekilli Belediye Başkan Aday Adayları ile yapılan toplantıda Önder Demir’in adaylığı konusunda uzlaşmaya varıldığı açıklandı.

İşte sosyal medyadan yapılan açıklama: “Bekilli Belediye Başkan Aday Adaylarımız Zeki Yıkıcı, Zeki Süzek, Halit Özdemir, Sait Çomak, Önder Demir, Bekilli İlçe Başkanımız Ali Gümüş, İl Başkanı Ali Osman Horzum ile Parti Meclisi Üyemiz ve Örgütlenme Koordinatörü Bülent Nuri Çavuşoğlu, İl Başkanlığımızda bir araya geldiler. Yapılan toplantıda Önder Demir’in Belediye Başkan Adayımız olarak Parti Meclisine sunulmasına karar verildi. Konuyla ilgili açıklama yapan İl Başkanımız Ali Osman Horzum, “Bugün İl Başkanlığımızda yapılan toplantıda Bekilli Belediye Başkanlığımız için 5 Aday Adayımız Zeki Yıkıcı, Zeki Süzek, Halit Özdemir, Sait Çomak, Önder Demir, İlçe Başkanımız Ali Gümüş ve Parti Meclisi Üyemiz Bülent Nuri Çavuşoğlu ile bir araya geldik. Yaptığımız görüşmeler sonucunda büyük özveri gösteren aday adaylarımıza teşekkür ediyorum. Kaygımız ve endişemiz, şahsi menfaatimiz değil, toplumsal menfaatlerdir. Biz bütün ilçeleri ve Büyükşehiri kazanmak isteyen ve bu amaçtaki partimizin neferleriyiz. Bu konuda da bütün partililerimiz gibi üzerimize düşen her türlü sorumluluğu alırız. Görüşmelerimiz  sonucunda Bekilli Belediye Başkan Adayımızı ortak uzlaşı ile Önder Demir olarak belirledik. Bütün aday adaylarımız, İlçe Başkanımız ve Parti Meclisi üyemizle uzlaşarak aldığımız belediye başkan adaylığı kararımızın Bekilli’mize, Denizli’mize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Önder Başkanımızın önderliğinde birlik ve beraberlik içinde Bekilli’ye derman belediyeciliğini tekrar getireceğimizden kimsenin şüphesi olmasın” ifadelerini kullandı.”

Bir 5 kişi görseli olabilir

ALİ GÜNER METE ÇEKİLDİ. ÇAL ADAYI AHMET HAKAN OLDU

Belediye başkan adaylığı için 2 Aday Adayı bulunan Çal’da Ali Güner Mete’nin çekilmesiyle birlikte tek Aday Ahmet Hakan oldu.

Çal Belediye Başkan Aday Adayları Ali Güner Mete ve Ahmet Hakan, CHP Denizli İl Başkanlığında İl Başkanı Ali Osman Horzum, Parti Meclisi Üyemiz ve Örgütlenme Koordinatörü Bülent Nuri Çavuşoğlu, Çal İlçe Başkanı Ömer Dağlı bir araya geldi. Toplantı sonucunda Ali Güner Mete, Ahmet Hakan lehine adaylıktan çekilirken, Ahmet Hakan’ın aday gösterilmesi konusunun Parti Meclisine bildirilmesi kararı alındı.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan İl Başkanı Ali Osman Horzum, “Çal aday adayımız Ali Güner Mete, Ahmet Hakan, Parti Meclisi Üyemiz Bülent Nuri ve Çal İlçe Başkanımız Ömer Dağlı ile birlikte il binamızda bir araya geldik. Yapılan görüşmeler sonucunda, bireysel menfaatin değil, toplumsal menfaatin göz önüne alınarak Çal Belediyesi’nin derman belediyecilikle tanıştırılması için seçime birlik ve beraberlik içerisinde gidilmesi kararı alınmıştır. Bu süreçte, Aday Adayımız sayın Ali Güner Mete, büyük bir fedakarlık örneği göstererek Aday Adayımız Ahmet Hakan’ın aday gösterilmesini önermiştir. Yaptığı bu örnek davranış ve fedakarlıktan dolayı Ali Güner Mete’ye teşekkür ediyoruz, Aday Adayımız, Ahmet Hakan’ın Belediye Başkan Adayı olarak gösterilmesi konusunda Genel Merkezimize bildirerek, Parti Meclisimize sunacağız. Ülkemizin içinde bulunduğu sıkıntılardan kurtulması, demokrasinin yerleşmesi, birlik ve beraberlikle olacağı bilinciyle aldığımız bu kararların Çal’ımıza, Denizli’mize ve ülkemize hayırlı olmasını dilerim” dedi.

Bir 5 kişi görseli olabilir

BAŞKAN GEMİ YOK! ADAY OSMAN KILIÇ

Mevcut Başkan Hüseyin Gemi’nin aday olmayacağını açıklaması ve iki adaylık başvurusu bulunan Serinhisar Belediye Başkan Adaylığı için İl Başkanı Ali Osman Horzum, Parti Meclisi Üyesi ve Örgütlenme Koordinatörü Bülent Nuri Çavuşoğlu, Serinhisar İlçe Başkanı Ramazan Ekiz ile birlikte Aday Adayları Ercan Usta ve Osman Kılıç, il başkanlığında bir araya geldiler. Yapılan toplantı sonucunda Osman Kılıç’ın adaylığı konusunda görüş birliğine varıldı.

İl Başkanı Ali Osman Horzum, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Serinhisar Belediye Başkan adaylığı için müracaat eden Sayın Ercan Usta, Sayın Osman Kılıç, İlçe Başkanımız Ramazan Ekiz ve Parti Meclisi Üyemiz Bülent Nuri Çavuşoğlu ile yaptığımız toplantı sonucunda Sayın Aday Adaylarımız, adaylaştırma yetkisini örgütümüze bırakmışlardır. Örgütümüzle İlçe Başkanlığımız, İl Başkanlığımız ve Genel Merkezimizin kararı ile Belediye Başkan adaylığına Sayın Osman Kılıç’ın gösterilmesinde fikir birliğine varılmıştır. Aday adaylarımız bu kararı saygı ile karşılayıp, desteklerini beyan etmişlerdir. Başta ilçe başkanlığımızı da yapmış olan Ercan Usta olmak üzere emek veren ve karara saygı duyan bütün yol arkadaşlarıma ve halkımıza teşekkür ediyorum. Uzlaşı ve ortaklaşa aldığımız bu kararı Genel Merkezimize ve Parti Meclisimize sunulmak üzere göndereceğiz. Başta büyükşehir ve ilçelerimizi kazanmak, halkımızı derman belediyecilikle buluşturmak üzere çıktığımız bu yolda başarılı olacağımıza inanıyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde bu süreci hep beraber yürüteceğiz” dedi.