Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

CHP’li Özkan Aslan, ön seçim olursa aday olacağını açıkladı!

CHP Denizli Spordan sorumlu il yönetim kurulu üyesi Özkan Aslan, parti içi demokrasinin işletilmesi adına ön seçim yapılması halinde milletvekili aday adayı olacağını, ön seçim olmaması halinde aday adaylığını düşünmediğini Egeyön Haber’e açıkladı.

CHP Denizli Spordan sorumlu

CHP Denizli Spordan sorumlu il yönetim kurulu üyesi Özkan Aslan, milletvekilliği adaylığı için parti içerisinde devam eden süreç ile ilgili Egeyön Haber’e açıklamalarda bulundu. Cumhuriyet Halk Partisi olarak ön seçim yönteminin milletvekilli adayları belirlenirken işletilmesi gerektiğini söyledi.

‘CHP iktidarı mutlak ön seçimle olacaktır’

CHP Denizli Spordan sorumlu il yönetim kurulu üyesi Özkan Aslan, Milletvekilliği için aday adaylığını düşünüyorum. Ancak bunun olabilmesi için partimiz içerisinde ön seçimin yapılması durumunda olabileceğini düşünüyorum. Ön seçim olmazsa aday adayı olmayacağım. Parti olarak bu yöntemi yürürlüğe koyarak parti içi demokrasinin işlerliğini önemsiyorum. Bu demokratik yaklaşım ülkemiz için de bir kazanç olur. Bizim partililerimiz en doğru sıralamayı kesinlikle yapar, yapacaktır. Üyelerimizin vereceği karar başımızın tacıdır. CHP İktidarı mutlak ön seçimle olacaktır.’ ifadelerini kullandı.