Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Cumhuriyet Mahallesi’nde yaz akşamları bir başka güzel

İzmir’in Gümüldür İlçesi Cumhuriyet Mahallesi Sevgi Caddesi 6406 çıkmaz sokak sakinleri neşesini kaybetmeden eğlencesini kendi yapıyor. Mahalle sakinleri evlerinin önünde toplanarak hoşça vakit geçiriyor. Sokağın en yaşlı delikanlısı İsa Ceylan da topal ve efe oyunları ile gecelere ayrı bir renk katıyor.

İzmir’in Gümüldür İlçesi Cumhuriyet

Cumhuriyet Mahallesi sakinleri yaz akşamlarını en güzel şekilde geçiriyor. Evlerinde oturmak yerine bir araya gelen mahalle sakinleri kimi zaman şarkılar söylüyor kimi zamanda çalınan müziklere eşlik ediyor.

Sakinler arasında sembol isimler de yok değil. Cumhuriyet Mahallesi’nin İsmail Abisi, sokağın en yaşlı delikanlısı İsa Ceylan mahallelinin eğlenceli hallerine en büyük katkıyı yapan isimlerden biri. Mahallenin İsa Abisi düğünlerde en çok oynanan topal ve efe oyunları ile gecelere renk katıyor.

Mahallelinin alkışları eşliğinde oyununu oynayan İsa Abi, gösterdiği performansla izleyenlerden tam not alıyor. Bu sokakta stres yok diyen yazlıkçılar imece usulü hazırlıklar eşliğinde gecelere neşe katıyorlar.