Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

DEGİAD Yönetimi Yeni Dönem Projelerini Duyurdu

Denizli Genç İş İnsanları

Denizli Genç İş İnsanları Derneği (DEGİAD), haziran ayında gerçekleştirilen genel kurulun ardından yeni Yönetim Kurulu ile projelerini duyurdu. DEGİAD Başkanı Kemal Sözkesen, “Yeni dönem projelerimizi oluştururken dijitalleşme, iş dünyasında dönüşüm ve sosyal etkileşim konuları üzerinde yoğunlaştık” dedi.

DEGİAD Yönetim Kurulu, Sadık Emre Çaputçu Hizmet Binası’nda gerçekleştirdiği basın toplantısıyla yeni dönem projelerini tanıttı. Toplantıya Başkan Kemal Sözkesen ile Başkan Yardımcıları Cihan Emre İnceoğlu, Sinan Salgar ve Özer Erikoğlu’nun yanı sıra Yönetim Kurulu üyeleri Berkay Alkaya, Elvan Özbilen, Nazife Demirkapı, Osman Makal, Emin Mert Turgut ve Zeynep Ekiz Atıcı katıldı. Bu toplantıda DEGİAD’ın yeni dönem projeleri detaylı bir şekilde paylaşıldı.

DEGİAD, Pamukkale Maratonu ile Denizli’yi Tanıtacak!

Başkan Kemal Sözkesen, 16. Dönem Yönetim Kurulu olarak göreve geldiklerini ve Denizli’nin sanayi ile ihracat potansiyelini artırmayı hedeflediklerini belirtti. Yeni dönemde DEGİAD’ı daha etkin ve güçlü kılmak için kararlı adımlar atacaklarını vurgulayan Sözkesen, “Yeni dönem projelerimizi oluştururken 3 temel kavram üzerinde yoğunlaştık. Dijitalleşme, iş dünyasında dönüşüm ve sosyal etkileşim. Öncelikle DEGİAD önderliğinde diğer paydaşların destekleriyle Denizli’de, Antalya’da ve diğer illerde örnekleri olan binlerce sporcunun katılacağı ‘Pamukkale Maratonu’ düzenlemek istiyoruz. Dünya miras listesinde yer alan Pamukkale’yi, Karahayıt’ı termal ve sağlık turizminde daha çok duyurmak istiyoruz. Bu bölgeye gelen yılda 2 milyondan fazla turist bir gece konaklayıp gidiyor. Bu yerli ve yabancı turistleri Denizli’de daha çok konaklatmanın yollarını hep birlikte bulmamız lazım” dedi.

DEGİAD, Denizli ve Ülke Ekonomisine Katkı Sağlamayı Hedefliyor

DEGİAD Yelken Takımı’nın İstanbul Boğazı’nda gerçekleşen 23. Bosphorus Cup’ta ikinci olmasından dolayı ekibi tebrik eden Başkan Kemal Sözkesen, Denizli’nin tanıtımına daha fazla katkıda bulunmak istediklerini ifade etti. Sözkesen, “Yeni yönetimimizle şehrimizin tanıtımına daha etkin bir şekilde destek olmayı hedefliyoruz. Üyelerimizin ve Denizli iş dünyasının yararına olacak projeler geliştirmeyi arzuluyoruz. Bizler, ailelerimizin kurduğu işletmelerde 2. ve 3. kuşak olarak çalışmaya devam ediyoruz. Genç üyelerimize yeni fırsatlar sunmak, gelişen teknolojiye uygun projeler üretmek ve böylece Denizli ile ülke ekonomisine daha fazla katkı sağlamak istiyoruz. Bu konuda önemli projeler hazırladık ve bunu basın, DEGİAD ve iş insanlarıyla birlikte gerçekleştirebiliriz” ifadelerini kullandı.

Ayrıntılar için videoyu izleyebilirsiniz;