Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Denizli Final Okulları’nda İlk Zil Çaldı, Başarı Maratonu Başladı

Denizli,nin Sümer Mahallesinde bulunan

Denizli,nin Sümer Mahallesinde bulunan Final Okulları, 2024-2025 eğitim öğretim yılı için ilk zili çaldı. Başarı maratonunun ilk zilini Denizli Final Okulları Genel Müdürü Mahmut Çatlık çaldı.

Denizli’de öğrenci merkezli eğitim anlayışıyla her yıl yüzlerce öğrencisini kültürel, sanatsal, bilimsel ve sportif faaliyetlerde üst düzey başarılara imza attıran Final Okulları’nda ilk gün heyecanı yaşandı. Öğrenci ve velilere kısa bir konuşma yapan Mahmut Çatlık, yeni eğitim-öğretim yılı için startı verdi.

Egeyön TV’ye konuşan Denizli Final Okulları Genel Müdürü Mahmut Çatlık;”2024-2025 eğitim-öğretim yılına büyük bir heyecanla hazırlandık. Bugün itibariyle öğrecilerimizle, öğretmenlerimizi buluşturduk. Çok heyecanlıyız. Amacımız sadece akademik anlamda öğrencimizi belirli bir noktaya getirmek değil. Sosyokültürel, sporsal, onların kendi pozitif yönlerini bularak geliştirip, Türkiye Cumhuriyeti Devletine donanımlı insanlar yetiştirmek Denizli Final Okulları Sümer Kampüsü olarak en büyük hedefimiz.” ifadelerini kullandı.

20’den Fazla Laboratuvar

Denizli Final Okulları’nın çalışmalarından bahseden Çatlık; “Biz 6 gün çalışan bir okuluz. 20 bin metrekare kapalı alana sahibiz. 20 farklı laboratuvarımız var. Sistem laboratuvarlarımız, bilişim laboratuvarlarımız, modern ders, kapalı spor salonlarımız, seminer salonlarımız, teknoloji tasarım laboratuvarlarımız, görsel sanatlar laboratuvarlarımız… Birçok imkan sağlıyoruz öğrencilerimize. Yapmış olduğumuz programlar bu laboratuvarları da içeriyor. Çocuğun sadece akademik anlamda başarısı değil, onların beyninin vücuduna hükmetmesini, görerek öğrenmesini, yaşayarak öğrenmesini sağlayacak unsurları oluşturuyoruz.” dedi.