Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Denizli İş Dünyasının Acı Kaybı: Ali Yağlı Son Yolculuğuna Uğurlandı

Denizli’nin önemli iş insanlarından

Denizli’nin önemli iş insanlarından biri olan AYDEM Yönetim Kurulu Başkanı Ali Yağlı, bugün düzenlenen cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı. Yağlı’nın cenazesi, Pamukkale Üniversitesi Kampüsü’nde bulunan Müftü Ahmet Hulusi Efendi Camisi’nde kılınan öğle namazının ardından, memleketi Çal ilçesindeki Süller Mezarlığı’na defnedildi.

Cenaze törenine, Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Denizli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Ali Marım, CHP Denizli Milletvekili Şeref Arpacı ve AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin de katılarak, Yağlı ailesine taziyelerini iletti.

Ali Yağlı, Denizli iş dünyasında gösterdiği başarıları ve AYDEM’deki liderliğiyle biliniyordu. İş dünyasındaki aktif rolünün yanı sıra, bölgeye ve topluma sunduğu katkılarla da anılmaya devam edecek. Yağlı’nın vefatı, ailesi ve sevenleri kadar, iş dünyasında da büyük bir üzüntüyle karşılandı.

Denizli halkı, sevilen iş insanını son yolculuğunda yalnız bırakmazken, dualar eşliğinde Süller Mezarlığı’na defnedilen Yağlı’nın anısı, iş dünyasında bıraktığı izlerle yaşayacak.