Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Denizli, İtfaiye Haftasını Kutladı: İtfaiye Teşkilatı 310 Yaşında

İtfaiye Teşkilatı, 310. kuruluş

İtfaiye Teşkilatı, 310. kuruluş yıl dönümünü kutladı. Kutlamalar bugün gerçekleştirilen kortej yürüyüşü ile başladı. Denizli’deki İtfaiye Teşkilatı, kuruluş yıldönümünü coşkuyla kutlamak için çeşitli etkinlikler düzenledi. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu da kutlamalara katılarak destek oldu.

Denizli İtfaiyesi, İtfaiye Teşkilatı’nın 310’uncu kuruluş yıl dönümünü düzenlediği kortej yürüyüşüyle birlikte kutladı. Yürüyüşün son noktası olan Delikliçınar Meydanı’nda düzenlenen törende Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, çelenk bıraktıktan sonra konuşma yaptı.

Çavuşoğlu, “Kahraman itfaiyecilerimiz yangından trafik kazalarına, doğal afetlerden arama kurtarma faaliyetlerine kadar insanımızın can ve mal güvenliğini korumak için 7 gün 24 saat her türlü zor şartlar altında çalışmaya devam ediyor,” ifadelerini kullandı.

Teşkilatın 310. kuruluş yıldönümü ve İtfaiye Haftası dolayısıyla düzenlenen kutlama programı, bugün saat 13.30’da Denizli Valiliği önünden başlayarak Delikliçınar Meydanı’na kadar gerçekleşti.

Delikliçınar Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı’na çelenk bırakıldı ve itfaiye araç ve ekipman tanıtımlarının yer aldığı stantlar ziyaret edildi.

Kortej yürüyüşünü, kutlamayı ve özel röportajları videodan takip edebilirsiniz.