Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

DENİZLİ MHP’DE ÇAL VE HONAZ ADAYLARI NETLEŞTİ

MHP, 31 Mart seçimlerinde

MHP, 31 Mart seçimlerinde adaylıkları kesinleşen Denizli Çal ve Honaz adaylarını isimlerini açıkladı. Cumhur İttifakı Çal Belediye Başkan Adayı Fethi Akcan ve Honaz Belediye Başkan Adayı Ali Semerci oldu. Denizli’de Buldan ve Serinhisar Adaylarının da 15 Ocak’ta açıklanacağı öğrenildi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Medya, Tanıtım ve Halkla İlişkiler Başkanlığı, partinin 31 Mart seçimlerinde yarışacak 2 büyükşehir, 12 il ve 41 ilçe belediye başkan adayının ismini açıkladı. Bahçeli’nin onayladığı listeye göre, Manisa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Cengiz Ergün, Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı ise Serdar Soydan oldu.

Başkanlıktan yapılan yazılı açıklamada “Partimizin yetkili kurullarının yapmış olduğu değerlendirme ve Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin onayları sonucunda 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimlerinde adaylıkları kesinleşen 2 Büyükşehir, 12 il ve 41 Büyükşehir İlçe Belediye Başkan Adayımız olmak üzere toplam 55 adayımızın isim listesi aşağıdadır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” denildi.

SERİNHİSAR VE BULDAN BEKLEMEDE

Seçim çalışmalarının tamamlanmadığı öğrenilen Buldan’da mevcut başkan Mustafa Şevik dışında Yeşim Çankır, Hamdi Taşdelen, Mesut Sarıbaloglu’nun adaylık için müracaatları değerlendiriliyor. Edinilen kulis bilgilerine göre mevcut başkan Mustafa Şevik’in açıklanması bekleniyor. Serinhisar’da ise Halil Öztürk ve Mustafa Yatcı’nın müraacatları değerlendirme aşamasında olduğu ve Halil Öztürk’ün muhtemel Serinhisar adayı olarak aç 15 Ocak’ta netleşeceği öğrenildi.

ÇAL FETHİ AKCAN, HONAZ ALİ SEMERCİ HAYIRLI OLSUN

Denizli MHP İl Başkanı Mehmet Ali Yılmaz sosyal medya hesabından Denizli adaylarını paylaşarak teşkilata hayırlı olsun mesajı verdi. İşte Başkan Yılmaz’ın o paylaşımı; “Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin takdirleri ile Cumhur İttifakı Çal Belediye Başkan Adayımız Fethi Akcan ve Honaz Belediye Başkan Adayımız Ali Semerci’ye başarılar diliyorum. Çal İlçe Başkanımız Ali Çiftçi ve Honaz İlçe Başkanımız Hüseyin Buran’a ve tüm teşkilat mensuplarımıza ayrı ayrı başarılar diliyorum. Memleketimize ve Teşkilatımıza hayırlı ve uğurlu olsun.”

OSMAN ZOLAN: ALLAH MUVAFFAK EYLESİN

AK Parti Denizli Büyükşehir Belediye başkanı Osman Zolan’da MHP adaylarına başarılar diledi. İşte Başkan Zolan’ın sosyal medya hesabından yaptığı açıklama; “Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan ile Cumhur İttifakı ortağımız Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımız Sn. Devlet Bahçeli’nin takdirleri ile Cumhur İttifakı Çal Belediye Başkan Adayı olarak açıklanan Fethi Akcan Başkanımıza ve Honaz Belediye Başkan Adayımız Ali Semerci’ye başarılar diliyorum.”