Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Denizli’de Amatör Liglerde Hafta Sonu Heyecanı

19-20 Ekim tarihlerinde Denizli’de

19-20 Ekim tarihlerinde Denizli’de oynanan amatör futbol liglerinde yine büyük bir heyecan yaşandı. Süper Amatör Lig, Bölgesel Amatör Lig ve 1. Amatör Lig’de oynanan maçlarda farklı sonuçlar dikkat çekti.

Süper Amatör Lig Sonuçları:
Süper Amatör Lig’de gol düellosuna sahne olan maçta Çardak Belediye SK, Dodurgalar SK’yı 6-4 mağlup etti. Bereketli SK, Çıtak SK’yı 9-0’lık farklı bir skorla yendi. Gürpınar SK, Buldan Belediye SK’yı 4-0 mağlup ederek haftayı 3 puanla kapattı. Çal Belediye SK, Serinhisar 1906 Belediye SK karşısında 8-0’lık farklı bir galibiyet aldı. Akkonak SK, Değirmenönü SK’yı 1-0 mağlup ederken, Tavas Birlik SK, Dokuzkavaklar SK karşısında 4-2 galip geldi. Alparslan SK, Acıpayam Belediye SK’yı 5-1 yenerken, Bağbaşı Zeytinköy SK, Irlıganlı SK’yı 9-0 gibi farklı bir skorla mağlup etti. Çalıköy SK, Kıralan Demir SK karşısında 4-0’lık galibiyetle ayrılırken, Şahin SK ile Kalınkoz SK 1-1 berabere kaldı.

Bölgesel Amatör Lig Sonuçları:
Bölgesel Amatör Lig’de Denizli temsilcileri galibiyetle haftayı kapattı. Denizli İY Güreller SK, Kuyucak SK’yı 2-1 mağlup ederek 3 puanı hanesine yazdırdı. Denizli Sarayköy SK da Söke SK’yı 2-1 mağlup ederek önemli bir galibiyet elde etti.

Amatör 1. Lig Sonuçları:
Amatör 1. Lig’de de heyecan dolu maçlar oynandı. Pamukkale SK, Yenicekent SK’yı 4-3 mağlup ederken, Eskihisar SK, Pamukkale Fatih SK karşısında 2-1 galip geldi. Akhan Vefa SK ile Haylamaz SK golsüz berabere kalırken, Başkarcı İdman Yurdu SK ile Morgül Yapı K. Çınar SK 1-1 berabere kaldı. Denizli Yağız SK, Genç Ümitler SK’yı 4-1 mağlup etti. Kale Belediye SK, Acıpayam Kuyucak SK karşısında 5-1 galip gelirken, Çağırgan SK da Çameli SK’yı 3-2 mağlup etti. Şemikler SK, Denizli Oto 20 Ayyıldız SK’yı 1-0 yenerken, Honaz SK, Akköy Musabey SK’yı 6-2 mağlup etti. Güzelyurt SK ise Kuşpınar SK’yı 2-0’lık skorla geçti.

Denizli’deki amatör liglerde büyük çekişmeler yaşanırken, ligin ilerleyen haftalarında da heyecanın artması bekleniyor.