Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Denizli’de İlk Kent Lokantası Hizmete Açıldı

Denizli Büyükşehir Belediyesi, İstanbul

Denizli Büyükşehir Belediyesi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin öncülüğünde hayata geçirilen Kent Lokantası projesinin ilki Santral Garaj’da açıldı. Lokantanın menüsünde mercimek çorbası, tas kebabı, pilav ve ayran yer alırken, dört çeşit yemek 80 liradan satışa sunuluyor.

Açılışta önlük giyen Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, yemek servisi yaptı. Çavuşoğlu, “Bu projeyle vatandaşlarımıza uygun fiyatlarla sağlıklı ve lezzetli yemek sunmayı hedefliyoruz,” dedi.

Başkan Çavuşoğlu, 15 gün içerisinde Pamukkale’de de yeni bir Kent Lokantası açılacağını müjdeleyerek, projenin genişlemeye devam edeceğini belirtti. Kent Lokantası, sosyal belediyecilik anlayışıyla vatandaşların yüzünü güldürmeyi amaçlıyor.

Açılışta yapılan konuşmalarda, “Ekrem Başkanımızın bu vizyonel duruşu ve İstanbulluların sorununa sahip çıkarken, sadece İstanbul’un değil, tüm Türkiye’ye bir bakış açısı getirmesi, birilerini rahatsız etmiş vaziyette. Her gün yargı eliyle Ekrem İmamoğlu’nu dizayn etmeye çalışanlar bilmelidir ki; bu saatten sonra elinizden geleni ardınıza koymasanız da bu halkımız Ekrem İmamoğlu’nu bağrına basmaya devam edecektir. Buradan Ekrem Başkanımıza sesleniyoruz ki Ekrem Başkanım yalnız değilsiniz. Bizler, kardeşleriniz olarak sizlerin yanındayız,” ifadeleri öne çıktı.