Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

DENİZLİ’DE KAN STOKLARININ AZALDIĞINI DUYAN DENİZLİ TİCARET ODASI, HAREKETE GEÇTİ

Denizli’de Türk Kızılayı tarafından

Denizli’de Türk Kızılayı tarafından düzenlenen kan bağışı kampanyasına katılan Başkan Erdoğan, beraberindeki heyetle birlikte Gazi İlkokulu karşısındaki Kızılay’ın kan bağış aracına yürüdü. Burada Türk Kızılay Güney Ege Bölge Kan Merkezi Müdürü Dr. Ferda Korkut ve Denizli Şubesi Başkanı Sadık Gürsoy tarafından karşılanan Erdoğan, basın mensuplarına önemli açıklamalarda bulundu.

“KAN CANDIR, CAN KURTARIR!”

Erdoğan, kan bağışının sadece sağlık kurumlarındaki ihtiyacı karşılamakla kalmayıp, insan sağlığı açısından da büyük bir önem taşıdığını vurguladı. “Kan candır, can kurtarır” diyen Erdoğan, Denizli Ticaret Odası olarak insanların her türlü ihtiyacını karşılamaktan onur duyduklarını belirtti. Ayrıca, “Halk olarak bu konuda çok duyarlı olmalıyız. Hastanelerde kan bekleyen kardeşlerimize destek vermeliyiz. Tüm kamu kurumlarına ve sivil toplum kuruluşlarına çağrıda bulunuyorum; kan vermeliyiz” şeklinde konuştu.

Dr. Ferda Korkut, Erdoğan ve ekibine, bu önemli bağışta bulundukları için teşekkür ederek, Denizli halkının kan bağışı konusundaki duyarlılığını övdü. Korkut, mevsimsel geçişlerin ve yaz döneminin kan ihtiyacını artırdığını ifade ederek, halkı bağışta bulunmaya teşvik etti.

Başkan Erdoğan, kampanyanın başlangıcında ilk kan bağışını gerçekleştirdi ve bağış sürecinin kısa sürdüğünü belirterek herkesi bu insani göreve davet etti. DTO’da gün boyunca süren kan bağışı kampanyasına, Kızılay Denizli Merkezefendi Şube Başkanı Engin Boyacı, Kızılay Pamukkale Şube Başkanı Abdullah Şencan ve Denizli Ticaret Odası’nın yönetim kurulu ile meclis üyeleri de katıldı.

Erdoğan, “Bu bir vatandaşlık görevidir; şartları uyan herkes kan bağışlamalıdır” diyerek kampanyaya destek veren tüm katılımcılara teşekkür etti. Kan bağışına olan ilgi oldukça yoğun olurken, kampanya sayesinde Denizli’nin kan stoklarının artırılması hedefleniyor.