Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Denizli’de yetişen oyuncular Trabzon’a gidiyor

Denizli’de alt yapıya verdiği

Denizli’de alt yapıya verdiği önem ve yetiştirdiği futbolcular ile dikkat çeken Denizli Çamlık Futbol Kulübü’nde yetişen genç yetenekleri Trabzonspor transfer ediyor.

Geçtiğimiz aylarda Trabzonspor’a transfer olan ve yaş grubunda milli takıma seçilmesi beklenen kaleci İsmail Taşevli’ninardından şimdi de 2009 doğumlu hücum oyuncusu Yalın Ege Turan Trabzonspor’a evet dedi.

Transferi değerlendiren Denizli Çamlık FK Antrenörü Levent Alemdaroğlu kulüp olarak iyi çalıştıklarına vurgu yaparak “Trabzonspor’da daha önce giden 2010 doğumlu kalecimiz İsmail Taşevli vardı. Şimdi de Yalın Ege Turan’ı Trabzonspor’a verdik. Bende birkaç gün önce Trabzon’a gitmiştim. Orada antrenörlerle görüştüm. Oyuncularımızdan gayet memnun olduklarını dile getirdiler. Bu da bizi oldukça memnun etti. Önümüzdeki ayda 4 oyuncumuz gidecek.  Bu oyuncularımız da denenecek. İnşallah onlardan da olumlu sonuçlar alırız ”dedi.

“Üretmeye devam edeceğiz”

Orada gördük ki bizim yetiştirdiğimiz oyuncularımızdan gerçekten memnunlar diyen Alemdaroğlu “Oranın şartlarını hangi kriterlere dikkat ettiklerini, Trabzonlu olmamdan dolayı biliyorum. Yetiştirdiğimiz oyuncularımızı da iyi tanıdığım onların yeteneklerini bildiğim için verebiliyoruz. Aynı zamanda Samsunspor alt yapısı ile de temasa geçtik.  Görüştük görüşmeye devam ediyoruz. Birçok oyuncumuzu yetiştirmeye geliştirmeye devam ediyoruz ”ifadelerini kullandı.