Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Denizlili piyanist ‘Piyano Resitali’ verecek

Denizlili Piyanist Görkem Ağar, 6 Mart’ta piyano resitali verecek.

Denizlili Piyanist Görkem Ağar,

Piyanist Görkem Ağar, 6 Mart Cuma günü İzmir Hikmet Şimşek Sanat Merkezi’nde piyanoseverler ile buluşuacak. Aslen Denizlili olan başarılı piyanistin ‘Piyano Resitali’ saat 20.00’de başlayacak.

Karşıyaka Belediyesi ‘nin katkılarıyla düzenlenecek konsere İzmir Denizlililer Derneği de katılım gösterecek. İzmir Denizlililer Derneği Başkanı Veli Kasap, ‘Bütün Denizlileri genç sanatçının konserinde bekliyoruz. Dünyaca ünlü Denizli Bekillili Görkem Ağar gurur kaynağımız.İzmir’de kötü günümüzde iyi günümüzde Bütün Denizlilileri bir yürek bir yumruk misali birlikte görmek istiyorum’ dedi.

GÖRKEM AĞAR KİMDİR?

1995 Denizli doğumlu Görkem Ağar, piyanoya 10 yaşında Denizli’de Mehmet Yumurtacı ile başladı. Müzik hayatının başından itibaren besteler ve düzenlemeler yapan piyanist, 18 yaşında iken ABRSM (İngiltere Kraliyet Müzik Okulları) kurumundan Piyano Performansı kategorisinde DipABRSM diplomasını elde etti. Eğitimini İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarında Doç. Rüya Sünder Şentürk’ün öğrencisi olarak sürdürdü ve kendi döneminde Ustalık seviyesinden mezun olan tek öğrenci olmaya hak kazandı. Bir yandan İstanbul Teknik Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümünden mezun olan Ağar, 2018 yılının başında tüm geliri eğitim ve çocuklarla ilgili yardım kuruluşlarına bağışlanmak amacıyla mekan ayırt etmeden dinleyiciler ile genç müzisyenleri buluşturan Evde Konser organizasyonunu kurdu. Organizasyonla birlikte veya bireysel olarak kendi orijinal çalışmalarını anlatılı-konser tarzında seslendirdiği onlarca piyano konseri verdi. Bu konserler İstanbul, Denizli ve Recife’de(Brezilya) gerçekleşti. Çalışmaları çağdaş klasik müziği tarzının yanı sıra Türk ve Brezilya geleneksel müzikleri ile minimalizm ve progresif müzik türlerinden unsurlar barındırmaktadır. Eserleri ile TRT radyolarına konuk olan Ağar’ın, 2019’un Mart ayında besteleri ve düzenlemelerinden oluşan ilk piyano albümü “Evde” yayınlandı. Kariyerine piyanist, besteci, aranjör ve piyano/müzik teorisi eğitmeni olarak devam etmekte iken, eğitimini İTÜ MİAM’da kompozisyon yüksek lisansı yaparak sürdürmektedir.