Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

DENİZLİLİ SANATÇI SOSYAL MEDYAYI SALLADI

Bir Dert Bıraktın isimli

Bir Dert Bıraktın isimli şarkısıyla dikkatleri üzerine çeken Denizlili sanatçı Musa Uçak, ikinci şarkısı ‘Zamansız Saatler’e çektiği kliple müzikseverlerin karşısına çıktı. Genç sanatçının şarkısı ve klibi, dinleyicilerden tam not aldı.

Denizlili sanatçı Musa Uçak, ikinci klibini yayınladı. İlk şarkısı ‘Bir Dert Bıraktın’ ile müzikseverlerin karşısına çıkan genç müzisyen, sözü ve müziği kendisine ait olan ikinci şarkısı ‘Zamansız Saatler’i piyasaya çıkardı. Yönetmenliğini Hakan Duran’ın üstlendiği klibin prodüksiyonluğunu ise APA Film Engin Akhisar ve Çağlar Akhisar yaptı. Genç müzisyen şarkısını ve klibini kendi sosyal medya hesaplarından ve Musa Uçak Youtube kanalındanyayınladı. Klip yayınlandığı andan itibaren yine severek izlenmeye ve dinlenmeye başladı. Klibin çekim sürecini anlatan genç müzisyen, “İkinci klibim Zamansız Saatler yayında ve artık dinleyicilerimize emanet, klip yayınlandıktan sonra gelen tepkiler çok güzel. Ekip olarak biraz uzun, zorlu ve bir o kadar da keyifli bir süreçten sonra klibimizi hazırlayabildik. Mühendislikten arta kalan zamanlarda verdiğim uğraşlar ve ekibimdeki herkesin elini taşın altına koymasıyla, en iyisi için çok uğraştık. Ekibime ve yardımcı olan herkese çok teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Klibi 3 farklı mekanda çektiklerini belirten Uçak, “Klibimizin çekimlerini 3 farklı mekanda gerçekleştirdik ve bunlardan biri olan Polat ThermalHotel’e de teşekkürlerimi iletmek isterim. Kendi bestelerimden ikincisi ile tekrar izleyicinin karşında olmak çok heyecan verici. İlk klibimiNetDyoutube kanalında yayınlamıştım. Bu sefer kendi Youtube kanalımdan devam etmek istedim. İzleyicilerimize keyifli izlemeler dilerim. Umarım yolun sonu çok güzel yerlere çıkar, hala kendi şarkılarımı sergilemeye devam edeceğim” diye konuştu.