Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Denizli’nin sevilen işadamı Yasin Tokat hayatını kaybetti

Aydın’ın Kuşadası İlçesi’nde denizde yüzerken kalp krizi geçiren ve Söke Devlet Hastanesi’nde yoğun bakımda tedavi altına alınan Pamukkale Şarapçılık Yönetim Kurulu Başkanı Yasin Tokat, doktorların tüm çabasına rağmen hayatını kaybetti.

Aydın’ın Kuşadası İlçesi'nde denizde

Yaz tatilini geçirmek üzere Aydın’ın Kuşadası İlçesi Güzelçamlı Mahallesi’nde bulunan Denizlili başarılı işadamı Yasin Tokat, denizde yüzerken aniden fenalaşmış, olay yerine çağrılan sağlık ekiplerinin yoğun kalp masajı ile yaşama döndürülmüştü.

İlk olarak Kuşadası Devlet Hastanesi’nde tadavisine başlanan ancak dururmunun ciddi olması nedeni ile ambulansla Söke Devlet Hastanesi’ne nakledilen burada yapılan tetkiklerde kalp krizi geçirdiği belirlenen Pamukkale Şarapçılık Yönetim Kurulu Başkanı Yasin Tokat yoğun bakım da tedavi altına alınmıştı.

Sabah saatlerinde Tokat’tan acı haber geldi. Doktorların tüm çabalarına rağmen Denizlili işadamı Yasin Tokat hayatını kaybetti.

Denizli’nin sevilen ve başarılı iş adamı Yasin Tokat’ın cenaze programı henüz netlik kazanmadı. Egeyön Haber olarak Tokat’a Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz.