Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Denizlispor’da Uz’laşmaya varılacak mı?

Denizlispor’da 2 gündür süren başkanlık bilmecesi çözülüyor mu?

Denizlispor'da 2 gündür süren

Denizlispor’un 3. lige düşmesinin ardından gerçekleşecek ilk kongre için kulislerde yoğun görüşmeler sürüyordu. Denizli Büyükşehir Başkan Vekili Ali Marım’ın “Denizlispor’u sahipsiz bırakmayacağız” açıklamasının ardından takım için kentte yeni bir konsensus yaratılma heyecanı ortaya çıkmıştı.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ali Marım

Tecrübeli isim Ali Marım’ın bu konuda yoğun kulis yürüttüğü ve Denizlispor’un geleceği için kalıcı bir sistem oluşturmaya çalıştığı öğrenildi.

İki gündür 5 isim konuşuluyor

Bugün gerçekleşecek kongre öncesinde başkanlık yarışında Erkan Çakır, Ali Çetin, Süleyman Urkay, Ahmet Yalın Yıldırım ve Mehmet Uz isimleri iki gündür başkan adaylığı için konuşulurken akşama yapılacak başkanlık seçimi için son virajda Mehmet Uz ismi yeniden öne çıktı.

Delege yapısında değişikliğe gidilmiş

Denizlispor Mevcut Başkanı Mehmet Uz

Denizlispor için beklenen değişim ve toparlanma çalışmalarının nasıl olacağı merakla beklenirken bugün edinilen bilgi önceki dönemlere göre Denizlispor’un delege yapısının değiştirildiği yönünde. Çoğunluk delegelerin Mehmet Uz ve Ali Çetin gibi başkanık koltuğunda oturan isimlerin hakim olduğu fabrikalardan oluşmakta iken, önceden bu yana tartışma yaratan BELTAŞ delegelerinin başkanı belirleme sayısının çok altında bırakldığı öğrenildi. Bu sebeple uzlaşı sağlanmadan mevcut başkan Mehmet Uz’un delege çoğunluğu ile yeniden başkanlığa seçilmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Uz’laşı sağlanır mı?

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu

Mevcut ve sürdürülemeyen ekonomik durum içinde Denizlispor destekler olmadan yoluna devam edememişti. Denizlispor’a destek için verilen otoparklar Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu tarafından geri alınmıştı. Bu süreçte Başkan Vekili Ali Marım takım için yeni bir uzlaşı yaratmaya çalışmış ve takım için sürdürülebilir bir birlik hayal edilmişti. Mehmet Uz’un bir konsensusa varılmadan, delege çoğunluğu ile yeniden başkanlığa seçilmesi sonucunda Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin Denizlispor’a vereceği desteğin nasıl olacağı yine kulislerde merak konusu.

Mevcut başkan Mehmet Uz ise yeniden göreve gelirse takımın düşüşünü durdurabilecek mi? Bu da kulislerin merak ettiği en önemli konu.