Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

DEVA PARTİSİ İZMİR DENİZLİLER DERNEĞİNİ ZİYARET ETTİ

Deva Partisi İzmir Denizliler

Deva Partisi İzmir Denizliler Derneğini ziyaret etti. Ziyarette Deva Partisi İzmir Milletvekili Seda Kaya Ösen, İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Serap Karaosmanoğlu, Karşıyaka Belediye Başkan adayı Pınar Güngör Özinan, Konak Belediye Başkan adayı Ali Rıza Uygur katılım gösterdi.

Ösen ,Denizliler Derneğini vekillik sürecinde ziyaret ettiğini belirterek, şans getirdiğini dile getirdi. Ösen, Denizliler Derneği kadınların yaptığı halı ve dokuma ürünlerini inceleyerek kadınların bu alanlarda üretim yapmasını önemsediklerini belirtti.

“Siyasi iklimi değiştirdiklerini belirterek, kadınlara yönelik adaylarımızla önemli bir yerdeyiz” ifadesinde bulundu. Ardından Belediye Başkan adayları hem İzmir’in daha iyi bir şehir haline nasıl getirilebileceğine dair konuşmalarda bulundular. Konak Belediye Başkan adayı Uygur “ben hizmet etmek istiyorum ve bunun için hazırım” dedi.

Karşıyaka Belediye Başkan adayı Pınar Güngür Özinan’da Karşıyaka’da yer alan sorunlara değindi. Öncellikle kentsel dönüşüm ardından, trafik ve yol sorunu olduğuna değindi. Etkinlik karşılıklı sohbet ve Denizlili hemşerilerin sohbetiyle son buldu.