Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

DEVA PARTİSİ SKM AÇILIŞINDA BABACAN’IN ÇAĞRISI

Deva Partisi Genel Başkanı

Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Denizli’de partisinin Seçim Koordinasyon Merkezi’nin (SKM) açılışına katılarak partililere moral verdi. İstiklal Caddesi çınar ışıkları yanında bulunan SKM’nin açılışı büyük ilgi gördü.


Babacan’a açılışta Deva Partisi Manisa Milletvekili ve eski Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Selma Aliye Kavaf, İl Başkanı Bekir Kırar, ilçe başkanları, Denizli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Mirza, Merkezefendi Belediye Başkan adayı Fesih Can, Pamukkale Belediye Başkan adayı Mustafa Sezer ve çok sayıda partili eşlik etti.

Ali Babacan, Deva Partisi’nin Denizli’deki Seçim Koordinasyon Merkezi açılışında önemli açıklamalarda bulundu. Babacan, partisinin 4 yaşında olmasına rağmen Türkiye’yi, Denizli’yi ve Pamukkale’yi yönetmeye en hazır parti olduklarını vurguladı. Kuruluşlarından 2 yıl önce yerel yönetimler ve şehircilik planlarını açıklayan bir parti olduklarını belirterek, diğer siyasi partilerin aksine 2 yıl önce seçim beyannamesini kamuoyuyla paylaştıklarını dile getirdi.

Babacan, etik kurallar bildirgesi hazırlayarak belediye başkan adaylarını bu kurallara bağladıklarını ifade etti. Belediyecilik anlayışlarının şeffaflık ve dürüstlük olduğunu vurgulayan Babacan, Deva Partisi’nin bu kurallar çerçevesinde belediyecilik yapacağını söyledi. Türkiye’de bir ilk olan bu yaklaşımla, belediyecilik alanında çıtayı yükseltmeyi hedeflediklerini belirtti.

Seçimlerin iktidarı uyarma fırsatı olduğunu dile getiren Babacan, hükümete yönelik eleştirilerini de sıraladı. Haksızlıklara ve hukuksuzluklara karşı duracaklarını belirterek, bu seçimin hükümete bir “sarı kart” gösterme seçimi olacağını ifade etti. Ayrıca, gelecek genel seçimde de kırmızı kartı göstererek iktidarı değiştirmeyi amaçladıklarını söyledi.

Ali Babacan, Seçim Koordinasyon Merkezi açılışının ardından partisinin düzenlediği iftar programına katılarak, belediye başkan adaylarını tanıttı ve destek istedi. Bu etkinlikler, Deva Partisi’nin seçim kampanyasının başlangıcını oluşturdu ve Babacan’ın liderliğindeki parti, halka yakın ve şeffaf bir siyaset anlayışıyla yola devam edeceğini gösterdi.