Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

DEVLET BAHÇELİ’NİN HEDİYESİ İLE O ANI ÖLÜMSÜZLEŞTİRDİLER

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, klasik otomobiller arasında bulunan 1978 model cipi, MHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK) üyesi Ali Uçak’a hediye etti. Denizli MHP İl Başkanı Mehmet Ali Yılmaz’da Ali Uçak’la bir araya gelerek Genel Başkanın Hediyesi araçla hatıra fotoğrafı verdi.

MHP lideri Devlet Bahçeli, 06 CCC 001 plakalı cipini MYK üyesi iş insanı Ali Uçak’a hediye etti. Ege bölgesinin en önemli meyve sebze ve yaş üzüm ihracatçısı olan iş insanı Ali Uçak, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Aldığım bu anlamlı hediye karşısında Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendiye bu ince düşüncesinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Kendisi iyi günümüzde kötü günümüzde her zaman yanımızda olmuştur. Bu anlamlı hediyeye gözüm gibi bakacağıma söz veriyorum.” İfadelerine yer verdi.

DEVLET BAHÇELİ’NİN HEDİYESİ İLE O ANI ÖLÜMSÜZLEŞTİRDİLER

MHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK) üyesi Ali Uçak’a ziyarette bulunan Denizli Milliyetçi Hareket Partisi Denizli İl Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin hediye ettiği araç önünde bu ziyareti ölümsüzleştirdi. Başkan Yılmaz, “Ege Bölgemizin en önemli meyve sebze ve yaş üzüm ihracatçısı değerli iş insanı, partimizin Merkez Yönetim Kurulu (MYK) üyesi Ali Uçak’a ziyaret ettik. Bilge liderimizin emanetine gözü gibi bakacağından şüphemiz yok. Bizde bu vesile hayırlı olsun dedik. Bu günün anısına ziyaretimizi bu fotoğrafla ölümsüzleştirdik.” İfadelerini kullandı. ALİ AKGÜN