Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Düzce deprem! İşte tüm detaylar

Tüm Türkiye’yi korkutan deprem haberi Düzce’den geldi. Düzce’de sabah saat 04:08’te meydana gelen deprem vatandaşları sokağa döktü. Çok sayıda ilde hissedilen depremde yaralanan vatandaşlar oldu.

Tüm Türkiye’yi korkutan deprem

Deprem 04.08’de Düzce’de meydana geldi. Depremin merkez üssü Düzce Gölyaka ilçesi olarak açıkladı. AFAD depremin büyüklüğünü 5.9, Kandilli Rasathanesi ise 6, olarak duyurdu. Deprem 43-45 saniye sürdü.

Artçılar devam etti

Saat 04.30’da merkez üssü Düzce’nin Çilimli ilçesi olan 4,7 büyüklüğünde sarsıntı kaydedildi. 96 artçı yaşandı.

Çok sayıda ilde hissedildi

Düzce merkezli deprem İstanbul, Bolu, Sakarya, Ankara, Kocaeli, Kütahya, Bilecik, Bursa, Zonguldak, Karabük, Bartın ve İzmir’e kadar geniş bir alanda hissedildi.

Yaralı ve ölü var mı?

 AFAD saat 07.47 itibarıyla Düzce’de 37, İstanbul’da 1, Zonguldak’ta 6, Sakarya’da 1 ve Bolu’da 1 olmak üzere 46 kişinin yaralandığını açıkladı. Bolu Valisi Erkan Kılıç ise depremin ardından kentte 20 kişinin yaralandığını duyurdu. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ise “Bolu’da da atlama suretiyle bir yaralımızın leğen kemiği kırık. Herhangi bir hayati tehlikesi yok ama Düzce’deki yaralının hayati tehlikesi var” dedi. Düzce’de deprem anında panik yaşayan 63 yaşındaki bir kadın kalp krizi sonrası hayatını kaybetti.

Okullar tatil edildi

Depremden etkilenen ve artçı sarsıntıların sürdüğü Düzce, Bolu ve Sakarya’da da eğitime bir gün ara verildi. Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi’ bugün yapılması planlanan vize sınavları deprem nedeniyle ertelendi.