Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Efeler Belediyesi’ne uluslararası destek

AYDIN (İHA) – EFELER BELEDİYESİ’NİN DİJİTAL DÖNÜŞÜM MERKEZİ’NDE ÇOCUKLARA VERİLECEK YAPAY ZEKA, KODLAMA GİBİ ÜCRETSİZ EĞİTİMLERLE, ÇOCUKLAR GELECEĞİN MESLEKLERİNİ ÖĞRENECEK.

AYDIN (İHA) - EFELER

Efeler Belediyesi’nin Dijital Dönüşüm Merkezi’nde çocuklara verilecek yapay zeka, kodlama gibi ücretsiz eğitimlerle, çocuklar geleceğin mesleklerini öğrenecek.

Efeler Belediye Başkanı Anıl Yetişkin, Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı Saha Koordinatörü Fırat Elmas ve Türkiye Belediyeler Birliği Proje ve Finansman Uzmanı Fikret Gültekin’i ağırladı. Ziyaret, Avrupa Birliği fonlarıyla desteklenen ve Türkiye Belediyeler Birliği ile Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı tarafından yürütülen “Bugünün Gençleri Geleceğin Meslekleri Projesi” çerçevesinde gerçekleşti.

Proje kapsamında, Efeler Belediyesi’nin Dijital Dönüşüm Merkezi’nde çocuklara ücretsiz olarak yazılım, yapay zeka ve kodlama gibi geleceğin meslekleri öğretilecek. Bu uygulama sayesinde, çocukların teknolojik becerilerini geliştirmeleri ve geleceğe hazırlanmaları amaçlanıyor.

Ziyaret sırasında yapılan incelemeler ve sağlanan değerli bilgiler için Fırat Elmas ve Fikret Gültekin’e teşekkür eden Başkan Yetişkin, daha aydınlık bir gelecek inşa etmek için çalışmalarına hız kesmeden devam edeceklerini belirtti.